۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
01:06
کد خبر : 8716862
۲۳:۲۶

۱۳۹۵/۰۵/۰۳
امام جمعه سرپل ذهاب:

عملیات مرصاد روزی به یاد ماندنی در تاریخ دفاع مقدس است

امام جمعه سرپل ذهاب از عملیات غرورآفرین مرصاد به عنوان روزی به یاد ماندنی در تاریخ انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، یاد کرد.
حجت الاسلام مجید صفدری در گفتگو با خبرگزاری بسیج از سرپل ذهاب، با گرامیداشت عملیات غرور آفرین مرصاد، افزود: پنجم مرداد سال 67 رزمندگان اسلام با ایستادگی در برابر دشمنان، شکستی تاریخی را برای منافقان کوردل رقم زدند.
وی اظهار کرد: در عملیات مرصاد عده ای مزدور که به ملت و آب و خاک خود خیانت کرده بودند و زیر پرچم دشمنان ملت ایران و در اقدامی جاهلانه قصد داشتند با سوءاستفاده از شرایط پایانی جنگ تحمیلی، نظام مقدس جمهوری اسلامی را ساقط کنند و حکومت جدیدی تشکیل دهند.
خطیب جمعه سرپل ذهاب، بیان کرد: در این عملیات با فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با پشتیبانی نیروهای هوانیروز و ارتش و همچنین با رشادت ها و جانفشانی های بسیجیان جان برکف، اهداف شوم رژیم بعثی عراق و منافقان کوردل نقش برآب شد و ضربه مهلکی به آنان وارد شد.
حجت الاسلام صفدری ادامه داد: رزمندگان اسلام در این عملیات موفق شدند دشمنان و منافقان کوردل را در منطقه چهار زبرزمین گیر کنند و با به هلاکت رساندن تعداد زیادی از منافقان، تعداد کمی نیز که باقی ماندند، مجبور به فرار شدند.
وی تاکید کرد که یاد و خاطره شهدای گرانقدر عملیات مرصاد هرگز از ذهن و خاطره ملت محو نخواهد شد و پیروزی رزمندگان اسلام در این عملیات، پایه های قدرت نظام اسلامی را تثبت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید