۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:55
کد خبر : 8717922
۱۱:۴۱

۱۳۹۵/۰۵/۰۵
محمد بیات فرمانده گردان بیت المقدس حوزه 357 حضرت ولی عصر (عج) ناحیه حضرت عبد العظیم (ع):

هدف از برگزاري اين برنامه حفظ ارتقاء آمادگي انفرادی بسیجیان است

محمد بیات فرمانده گردان بیت المقدس حوزه 357 حضرت ولی عصر (عج) ناحیه حضرت عبد العظیم (ع) محور های فعالیت این گردان را تشریح کرد.
هدف از برگزاري اين برنامه حفظ ارتقاء آمادگي انفرادی بسیجیان است

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ محمد بیات فرمانده گردان  بیت المقدس حوزه 357 حضرت ولی عصر (عج) در تشریح فعالیت های این گردان گفت: آموزش های حفظ و انسجام طی سه مرحله اجرا می شود که امروز شاهد اجرای مرحله اول بودیم . هدف از برگزاري اين برنامه و فراخواني به منظور بالا بردن توان رزمي و حفظ ارتقاء آمادگي انفرادی بسیجیان در جهت مقابله با انواع تهديدات و ارزيابي ميزان توانايي نيروهاي شركت كننده می باشد.   
   
وی افزود:  ايجاد انگيزه در فراگيري و باز آموزي مهارت هاي فردي و گرداني در منطقه را ازدیگر اهداف حفظ انسجام بسيجيان برشمرد. 

بیات ادامه داد :در پایان مرداد ماه نیز  دومین مرحله از فعالیت های گردان بیت المقدس با محوریت سازماندهی بسیجیان ، آشنايي با تجهيزات انفرادي،سلاح شناسي، تير اندازي با حضور پر قدرت تر بسیجیان در پایگاه جان بزرگی سپاه سید الشهدا (ع)استان تهران برگزار می شود.

وی در پایان  از تمامی بسیجیان و پایگاه ها که با حضور خود موجب  هر چه باشکوه تر برگزار شدن   این رزمایش و راهپیمایی شبانه   شده بودند تقدیر و تشکر کرد و یاد آور شد : بسیج با تمرین و اجرای برنامه های حفظ انسجام سازمانی، آمادگی دفاع همه جانبه و جانفشانی برای حفظ انقلاب و اسلام عزیز  را دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید