خبرگزاری بسیج- اخبار ویژه
از چند ماه قبل از انتخابات مجلس خبرگان رهبری رسانه های ضد انقلاب از جمله بی بی سی فارسی تلاش کردند که تا بدین بهانه،با هدف تخریب ماهیت و اساس ولایت فقیه خبرسازی هایی را حول رهبر احتمالی و آینده ایران صورت بدهند.
به جرئت می توان اذعان نمود که مهمترین هدف ضد انقلاب علاوه بر ایجاد اختلاف در فضای ایران و زمینه سازی برای ایجاد درگیری داخلی بین بزرگان نظام،موزیانه زمینه ای را فراهم کند که هر از چندگاهی به بهانه بحث جانشینی، محوری هایی خبری ای حول رهبر معظم انقلاب را تهیه کنند.
بی بی سی در جدید ترین پرونده خود اینگونه ادعا می کند:
"ابراهیم رییسی تا سال پیش، از مقامهای ارشد دستگاه قضایی جمهوری اسلامی بود، و از نیمه اسفندماه گذشته با حکم ولی فقیه، تولیت آستان قدس رضوی است. این روحانی ۵۶ ساله مشهدی را میتوان یکی از نامزدهای بسیار مهم و جدی جانشینی رهبر دوم جمهوری اسلامی دانست. کسی که همسویی معناداری با تندروها و امنیتیهای حاکم بر سپاه پاسداران دارد.آیتالله خامنهای در حکم انتصاب رییسی بهعنوان تولیت آستان قدس رضوی، او را «برخوردار از صلاح و امانت، و کارآزموده در مدیریتهای کلان» دانسته است. آیا پس از سیدروحالله مصطفوی (خمینی) و سیدعلی حسینی خامنه (خامنهای)، سیدابراهیم رییس السادات (مشهور به رییسی)، شخص اول نظام ولایت فقیهی خواهد شد؟"
گفتنی است، همانگونه که انگلیسی ها در پروژه های کلان و ده ساله حجمه به نظام اسلامی همواره ناکام بوده اند، در این مسئله نیز دست شان به جایی نخواهد رسید،چرا که آنها در دوران پس از انقلاب هیچگاه نتوانسته اند برآوردی صحیح از فضای اجتماعی ایران داشته و پروژه براندازی را به صورت کامل پیاده سازی کنند و از سوی دیگر درون نهاد مرجعیت و مجتهدین داخلی ایران انسان های والامقامی هستند که با روح انقلابی حافظ جایگاه ولایت فقیه در کشور باشند و این مداخلات خبیثانه انگلیسی ها را با بن بست مواجه نمایند.