۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
11:46
کد خبر : 8721284
۱۱:۰۴

۱۳۹۵/۰۵/۱۲

دو سال حبس جزای مجرمان سایبری

سرپرست پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: مجرمان سایبری به 91 روز تا دو سال حبس یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا 40 میلیون ریال یا هر 2 مجازات محکوم خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، پایگاه خبری پلیس به نقل از سرهنگ 'کرم انگزی' اعلام کرد: افرادی که خبر یا مطلب کذب را در فضای مجازی نشر می دهند، این موضوع دروغین به سرعت در اختیار همگان قرار می گیرد و متأسفانه بسیاری از کاربران به دلیل ناآشنایی با جرم بودن این عمل، اقدام به نقل مطالب کذب از منابع مختلف می کنند.
وی گفت: متاسفانه نشر یا بازنشر اکاذیب خسارات جبران ناپذیری را هم به همراه دارد، شایعاتی ساختگی باعث ایجاد رعب و وحشت در جامعه شده و امنیت اجتماعی را که یکی از موهبت های الهی است خدشه دار می کند.
وی اضافه کرد: خیلی از افراد خواسته یا ناخواسته به این شایعات دامن زده و باعث گسترش مطالب دروغ می شوند و این شایعات و اخبار دروغین انواع مختلفی دارد از وقوع زلزله گرفته تا مرگ یکی از هنرمندان که برای فرد هنرمند نیز ایجاد مشکل می کند.
وی تاکید کرد: به موجب ماده 18 قانون جرایم رایانه ای یا ماده 746 قانون مجازات اسلامی هرکس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سیستم رایانه یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را برخلاف حقیقت، رأساً یا به عنوان نقل قول به شخص حقیقی یا حقوقی یا مقام های رسمی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از اینکه از طریق یادشده به نحوی از انحا ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت به حبس از 91 روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا 40 میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
این مسئول بیان داشت: از مردم درخواست دارم به هیچ وجه اپلیکیشن های ناشناس را نصب نکنند و همچنین در صورت مواجهه با موارد مشکوک می توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارش های مردمی و یا شماره تلفن 2182397-083 به پلیس فتا اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید