۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:53
کد خبر : 8721418
۱۲:۵۲

۱۳۹۵/۰۵/۱۲
امام جمعه مسجد حنفاء خاش:

عوامل استکبار همیشه قصد نفوذ در بدنه امت اسلامی را دارند

مولوی عبد الستار حسین زهی گفت: رسوا سازی غرب به وسیله گفتار و نوشتارتوسط شهید مطهری (ره) علت شروع پروژه تخریب ایشان بود
به گزارش خبرگزاری بسیج از سیستان وبلوچستان:مولوی عبد الستار حسین زهی باباز خوانی فرمایشات رهبری در خصوص نفوذ و رخنه دشمن در دل امت اسلام اظهار داشت: عوامل استکبار همیشه قصد نفوذ در بدنه امت اسلامی را دارند تا مسلمانان قدرت نگیرند.
امام جمعه مسجد حنفاء خاش با اشاره به شهید بزرگوار مطهری ادامه داد: شهید مطهری از جمله کسانی بود که در مقابل دشمنان ایستاد و با گفتار و نوشتار خود اقدام به رسوا سازی دشمنان نمود اما دشمن با استفاده از پروژه تخریب گسترده سعی در مانع تراشی در سر راه ایشان نمودند.
مولوی حسین زهی افزود: با اشاره به ترفند منحرف غرب در بکار گیری مسلمانان در مقابل مسلمانان عنوان داشت: استکبار کارگروه هایی با تجهیزات و نظم و البته هزینه های کلان تشکیل دادند تا امت اسلام به وحدت نرسد و همیشه تحت سیطره شان باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید