۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:27
کد خبر : 8722877
۰۸:۴۵

۱۳۹۵/۰۵/۱۶

لیاقت عربستان در حد تولیت حرمین شریفین نیست/ جنایت عربستان با همدستی صهیونیزم و امریکا آشکار شد

عربستان لیاقت تولیت حرمین شریفین را ندارد و تعطیلی حج برای مسلمانان جهان هزینه سنگینی دارد و عربستان از جنایات علیه شیعیان دست بردارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران به نقل از منابع خبری، حجه الاسلام قربانی با بیان اینکه عربستان، لطمه بزرگی به حج ایران وارد کرد و با هزاران بهانه، ما را از این عبادت محروم کرد، گفت: عربستان لیاقت تولیت حرمین شریفین را ندارد و تعطیلی حج برای مسلمانان جهان هزینه سنگینی دارد و عربستان از جنایات علیه شیعیان دست بردارد.

حجت‌الاسلام احمد قربانی با اشاره به ارزش و اهمیت نماز، اظهار کرد: نماز به عنوان صورت دین اسلام و از مقدمات این دین آسمانی، مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه نماز یک عادت نیست، بلکه یک عبادت باطنی است، افزود: برگزاری نماز در منازل و اجتماع مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه پل‌سفید سوادکوه با اشاره به سالگرد شهادت شهید بابایی و شهید لشکری، خاطر‌نشان کرد: خلبانان و نیرو‌‌های نظامی نماز‌خوان در زمانی که دشمن برای از بین بردن انقلاب اسلامی بسیج شده بود به دفاع از انقلاب پرداختند و کسانی که به بیت‌المال تجاوز می‌کنند به خون این شهدا دستبرد می‌زنند.

این مسؤول با گرامی‌داشت یاد و نام شهید محمود صارمی و روز خبرنگار، اظهار کرد: در رسانه‌ها مشاهده می‌شود که نیرو‌های انقلابی به جان هم افتادند ولی در رسانه‌ها باید با هم مهربان باشند و خدمات نظام را به مردم اعلام کنند و اخبار حاشیه‌ای در مطبوعات درج نکنند.

قربانی به سالروز بمباران شیمیایی هیروشیما و ناکازاکی توسط آمریکا اشاره کرد و با بیان اینکه این بمباران بیانگر خباثت آمریکا است به سخنان رئیس جمهور در مصاحبه تلویزیونی اشاره کرد و افزود: پذیرش برخی از کاستی‌ها و حمایت مقام معظم رهبری، بخشی از برجستگی‌های سخنان رئیس جمهور بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید