

به گزارش سرویس بسیج مساجد ومحلات خبرگزاری بسیج،در آستانه روز جهانی مسجد جشنواره ای تحت عنوان برترین های مساجد در حال برگزاری است به همین مناسبت گفتگویی با بهمن توحیدیان دبیر اجرایی این جشنواره در سازمان بسیج مساجد و محلات کشور ترتیب داده این تا لزوم برگزاری چنین مراسماتی را از ایشان جویا شویم؛ وی گفت: با توجه به توطئه های دشمن در عرصه های گوناگون بخصوص تهاجم فرهنگی گسترده و دامهای متعددی که دشمن برای مردم عزیز ایران بخصوص جوانان و نوجوانان پهن کرده است؛ به جرات می توان گفت امن ترین سنگرها سنگر الهی است. لذا باید اهمیت بسزایی را برای شفاخانه وصل قائل بود و آن را فقط مکانی برای نماز خواندن معرفی نکرد، بلکه مرکزی برای جمیع عبادات الهی و اموراجتماعی در نظر گرفت.
توحیدیان ادامه داد: تمامی دست اندکاران برگزاری این جشنواره با توکل بر خداوند متعال سعی دارند که با انتخاب مساجد طراز انقلاب و شناخت صحیح کارکردهایی که منجر به برگزیده شدن برترین های مساجد کشور می شود. سهم اساسی در انتقال این کارکردهای مهم و مورد تاکید اسلام به سایر مساجد کشور داشته باشند.
وی موضوعات مورد توجه در جشنواره برترین های مساجد را چنین بیان و افزود: از جمله موضوعات مورد بررسی در این جشنواره انتخاب بهترین مسجد، بهترین های امام جماعت، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج، هیئت امنا، مسئول کانون فرهنگی و خادم است. همچنین مسابقاتی اعم از دلنوشته، شعر، عکس و انتخاب بهترین مسجد از دید نمازگزاران از دید جشنواره امسال در نظر گرفته شده است.
توحیدیان مهمترین هدف برگزاری این جشنواره را شناسایی مساجدی که ارکان آن اعم از امام جماعت، فرمانده پایگاه و هیئت امنا توانسته اند با هماهنگی و هم افزایی یکدیگربرنامه ریزی موثر و جامعی را برای محله داشته باشند عنوان و خاطر نشان کرد:با مدد یکدیگر انبوهی از جوانان ونوجوانان را جذب این خانه امن الهی نمایند. این جوانان قوه حرکتی نظام محسوب می شوند و بیشترین نقشه های دشمن نیز شامل حالشان می شود که با کمک ما و همت خودشان یک خود سازی و تصفیه روح داشته باشند که موفقیت در این موارد مستلزم داشتن معلم انقلابی و مکانی مناسب می باشد که می توان این موارد را مساجد پدیدار کرد، با توجه به همه این موضوعات می توان جوانی انقلابی برای حضور در هر میدان نبرد و آزمایشی تربیت کرد.
وی تاکید کرد: هدف دیگر، تسری اینگونه برنامه ریزی برای دست یابی به کارکردهای مختلف مسجد به سایر مساجد است.
وی در پایان با ابراز امیدواری در مورد روزی که تمام سازمان های مرتبط با مسجد اعم از سازمان های اوقاف و تبلیغات، امورمساجد، ستاد اقامه نماز، سازمان بسیج مساجد ومحلات و ... با مشارکت و تعامل با یکدیگر بتوانند یک برنامه ریزی جامع برای ارتقاء کمی و کیفی وضعیت مساجد در ام القرای اسلام و تحقق مسجد طراز اسلام بر اساس رهنمود های امام خامنه ای (مد) تلاش و کوشش موثرتری داشته باشند که با پیگیری های مستمر قطعا میسر خواهد بود.