به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج؛ حجت الاسلام علی رسولی نژاد مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه جواد الائمه(ع) و سرهنگ پاسدار قدرت اله رازینی فرمانده سپاه ناحیه جواد الائمه (ع) با حجت الاسلام واثق امام جمعه جدید ماهدشت دیدار و گفتگو کردند .
در این دیدار ، مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه جواد الائمه (ع) با گرامیداشت دهه کرامت اظهارداشت: برکاتی که در بسیج دارد به عنوان یک درخت پرثمری است که به تعبیر قرآن کریم در همه فصل میوه های آن را نیازمندان استفاده می کنند.
حجت الاسلام رسولی نژاد گفت: بسیج نیز همانند یک درخت پرثمر که واکسیناسیون می شود ،برای آرامش جامعه و جهاد مبارزه در میدان هستند .
وی در پایان خاطر نشان کرد: بسیج در امنیت واردوهای جهادی مشارکت میکند، ازخود گذشتگی و آرامش بخشیدن به جامعه ومصونیت دین اینها همه مرهون شجاعت بسج و بسیجیان است .
خبرنگار افتخاری : حمید سید آبادی