۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
19:12
کد خبر : 8726121
۰۸:۴۳

۱۳۹۵/۰۵/۲۶
حاجی دلیگانی در گفت‌وگو با «بسیج»:

اگر روحانی به نامه نمایندگان درباره فریدون پاسخ ندهد، از سایر ابزارها استفاده می‌کنیم

نماینده شاهین شهر گفت: اگر رئیس جمهور موضع شفافی در مقابل برادرش اتخاذ نکند و پاسخگوی نوشته نماینگان ملت نباشد، قطعا تز ابزارهایی که قانون در اختیارمان قرار داده است استفاده می کنیم.
حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج با اشاره به نامه ارسالی نمایندگان به رئیس جمهور درباره اتهامات برادرش و عدم پاسخگویی روحانی در این باره، اظهار داشت: ما امیدواریم که آقای روحانی جواب نوشته ما را بدهند.

وی افزود: امیدواریم که بتوانیم در یک فضای شفاف، مسائل را بررسی کنیم و رئیس جمهور تا اعلام جواب روشن مانع از این شوند که گام های بعدی را برداریم.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: اگر رئیس جمهور موضع شفافی در مقابل برادرش اتخاذ نکند و پاسخگوی نوشته نماینگان ملت نباشد، قطعا از ابزارهایی که قانون در اختیارمان قرار داده است استفاده می کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید