۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:12
کد خبر : 8726363
۱۲:۳۴

۱۳۹۵/۰۵/۲۳
به مناسبت میلاد امام رضا(ع) انجام می‌شود؛

برپایی بیمارستان ثابت و ارائه خدمات چشم پزشکی در استان بوشهر

به مناسبت میلاد امام رضا(ع) دیروز و امروز بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خدمات درمانی چشم پزشکی را به افراد بی‌بیضاعت ارائه داده است.
به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، به مناسبت جشن میلاد امام رضا(ع) و در راستای خدمت رسانی به اقشار بی‌بضاعت جامعه، بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر اقدام به برپایی بیمارستان ثابت، ویزیت و عمل جراحی چشم کرد و در این باره به 200 نفر از بیماران عینک اهدا شده است.


این بیماران در اردیبهشت ماه امسال در شهرستان کنگان مورد معاینه قرار گرفته بودند و در تاریخ 22 و 23 مرداد ماه در محل مرکز جراحی حضرت قائم(عج) وابسته به سپاه دریایی زیر عمل جراحی قرار گرفته‌اند.


گفتنی است در این عمل خدا پسندانه دانشگاه علوم پزشکی، مرکز جراحی منطقه دوم ندسا و کمیته امداد و بهزیستی مشارکت دارند.


برپایی جشن میلاد امام رضا(ع) با عنوان «زیر سایه خورشید»

همچنین برگزاری جشن میلاد امام رضا(ع) با عنوان «زیر سایه خورشید» با حضور کارشناس طب رضوی و خدام حرم مطهر بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر با حضور خدام حرم رضوی و کارشناس طب سنتی اسلامی برگزار خواهد شد.


دکتر حیدری، هیئت علمی دانشگاه شیراز اقدام به برگزاری این جشن کرده است که در تاریخ 24 مرداد از ساعت 10 تا 12 ظهر در محل سالن اجتماعات بیمارستان سلمان فارسی اجرایی می‌شود.


 در این مراسم اعضای بسیج جامعه پزشکی و همچنین مدیران حوزه سلامت استن حضور دارند.


شایان ذکر است که در این مراسم علاوه بر سخنرانی، مولوی خوانی و مداحی، از بیماران در بخش‌های مختلف بیمارستان عیادت به عمل می‌آید.





گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید