۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:54
کد خبر : 8726633
۲۳:۴۴

۱۳۹۵/۰۵/۲۳
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ؛

پیش نیاز حوزه سیاسی ساماندهی حوزه اجتماعی است

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت:توسعه زمانی رخ می دهد که با استفاده از منابع موجود، منابع جدید ایجاد کنیم .
به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، محمد جواد کبیرعصر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان اظهار کرد: توسعه زمانی رخ می دهد که با استفاده از منابع موجود، منابع جدید ایجاد کنیم تا نسل های بعدی هم به منابع جدید دست پیدا کنند و به توسعه پایدار برسیم.

وی با اشاره به کشورهای در حال توسعه  بیان کرد: کشورهای در حال توسعه که توانستند به توسعه پایدار برسند در ابتدا هنجارهای اجتماعی خود را ساماندهی کردند و نسبت به یکدیگر درک متقابل داشتند و این درک زمانی محقق می شود که بتوانند نسبت به یکدیگر نقد داشته باشند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: وجود اختلاف سلیقه ها می تواند مانع از ساماندهی حوزه سیاسی شود چرا که پیش نیاز حوزه سیاسی ساماندهی حوزه اجتماعی است و تا زمانی که حوزه سیاسی ساماندهی نشود حوزه اجتماعی شکل نمی گیرد.

کبیر با بیان اینکه مطالبات گلستان باید به طور ویژه دیده شود، افزود: استان گلستان می‎تواند نماد آرامش در حوزه اجتماعی باشد و وجود نمایندگان گلستانی فرهیخته و علاقمند در مجلس شورای اسلامی می‎توان شرایط جدیدی را در این استان ایجاد کند.

کبیر افزود: سعه صدر در استان گلستان به عنوان نماد هماهنگی باید گسترش یابد و با توجه به اینکه مهاجرین جویای کار در سطح استان گلستان بسیار است اگر طوری برنامه‎ریزی کنیم که ظرفیت‎های استان گلستان به سمتی رود که ضریب اشتغال را بالا ببریم می‎توانیم استان نمونه‎ای در سطح کشور باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید