۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:20
کد خبر : 8727344
۱۰:۵۳

۱۳۹۵/۰۵/۲۵
سردار الله کرم:

اگر پول‌های نجومی‌بگیران به بیت المال بازگردانده نشود با خشم ملت روبرو خواهد شد

سردار الله کرم بیان داشت: دریافت کنندگان فیشهای نجومی باید پولهای دریافتی را به بیت المال عودت دهند والا با خشم ملت روبرو خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، سردار حسین الله کرم در مراسم نکوداشت شهدای مدافع حرم نیشابور در فرهنگسرای سیمرغ این شهر گفت: ما نسبت به عدم برخورد با دریافت کنندگان فیش های نجومی اعتراض داریم و به مسئولین می گوئیم اگر این پول ها به بیت المال بازگردانده نشود و عاملان این فیش ها مجازات نشوند با خشم ما روبرو خواهید شد.

وی با اشاره به زندگی اشرافی گری بعضی از مسئولین گفت: مرفه گرایی دولت کنونی از زمام دولت هاشمی مد شده است و ما مخالف زندگی اشرافی گری هستیم که موجب حرکت های اقتصادی غرب گرایانه می شود.

الله کرم ادامه داد: چرا شخص رئیس جمهور با ماشین مدل بالا به جمع کارگران می رود تا برای آنها سخنرانی کند و کارگران به وی پشت می کنند، اگر نمی خواهند مانند طبقات پایین جامعه زندگی کنند از حکومت بیرون بروند.

وی افزود: اکثر وزرای دولت بالای بیست میلیون حقوق دریافتی دارند، چند وزیر بالای هزارمیلیارد تومان دارایی دارند و وزیری که طعم فقر را نچشیده است نمی فهمد در خانه مردم فقیر چه می گذرد، این افراد مرفهین بی درد هستند و مخالف رفتن به سوریه برای دفاع هستند و می خواهند در کنار ترکیه و آمریکا قرار بگیریم.

الله کرم با اشاره به خسارت محض بودن برجام گفت: طبق برجام قرار بود تحریم ها بصورت یکجا برداشته شود اما حالا می گویند به مرور زمان تحریم ها رفع می شود و باید برجام دو و سه را ادامه دهیم.

وی افزود: طبق گفته مسئولین غربی، آنها نمی خواهند پول های بلوکه شده ایران را بدهند تا مبادا ایران به تقویت جبهه مقاومت بپردازد، می خواهند مردم فقیر علیه انقلاب قیام کنند، اما اشتباه می کنند زیرا مردم فقیر انقلاب را بوجود آوردند و رهبری آگاه در این نظام وجود دارد که دست دشمن را خوانده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید