۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:36
کد خبر : 8728351
۲۲:۴۹

۱۳۹۵/۰۵/۲۶
در گفتگو با بسیج :

دل آدم که هیچ حتی سنگ هم توان اشکهایش را ندارد

سالهاست طبق روال همیشه هر پنجشنبه به بالین پدر می آیم و در روزهای خاص همچون روز تولد، عروج یا سالروز ورود آزاده ها با شاخه گلی با او درددل می کنم.
یاسمن دختر کوچ آزاده و جانباز عروج یافته کاظم آقالو حسینی است که به خبرنگار بسیج استان سیستان وبلوچستان گفت: سه سال بیشتر نداشتم که پدرم را از دست دادم؛ گرچه خاطرات زیادی از مرد شجاع رویاهایم« پدر» ندارم اما عکس هایی که به یادگار از آن زمان داریم همیشه یادآور لحظاتیست که مرا در آغوش می گرفت و مشغول بازی کردن با من و خواهرانم می شد.
یاسمن بیان می کند: سالهاست طبق روال همیشه هر پنجشنبه به بالین پدر می آیم و در روزهای خاص همچون روز تولد، عروج یا سالروز ورود آزاده ها با شاخه گلی با او درددل می کنم.
براستی؛ گر چه سالها از شهادت پدرش می گذرد اما عشقی که در دلش شعله ور است او را هر هفته بر سر خاک پدر می کشاند تا همچون سایر هم سن و سالانش با بوسه ای بر مزار پدر با او نجوا کند؛ دل آدمی که هیچ حتی سنگ هم توان اشک و دل پر سوز فرزندان لاله های پرپر شده را ندارد


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید