
به گزارش سرویس بسیج مساجد ومحلات خبرگزاری بسیج، به مناسبت دهه کرامت و ولادت حضرت رضا(ع) مراسم جشنی در محل بوستان سلامت حوزه بقیه الله ناحیه سمنان توسط بسیجیان این حوزه و با همکاری فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان برگزار شد.
این مراسم با تلاوت قرآن و بیان خاطره و گزیده ای از وصیت شهید مدافع حرم عباس دانشگرآغاز شد ، سپس مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت و سخنرانی توسط روحانی دعوت شده که به گزیده ای از زندگی حضرت امام رضا (ع) و بیان مسائل روز کشور و آسیب های اجتماعی که در کشور مطرح است، پرداخت.
بعد از آن برنامه های شاد و جالبی توسط میهمانان دعوت شده سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اجرا شد و مسابقه های متنوعی توسط بسیجیان حوزه بقیه الله بین جوانان و نوجوانان و خانواده ها انجام گرفت.
فرمانده حوزه بقیه الله درحاشیه این مراسم ضمن تشکر از کارکنان و بسیجیان حوزه در برپایی بوستان سلامت و جشن ولادت، بیان داشت : به خاطر برگزاری مراسم با شکوه تر و مفرح برای خانواده ها و جوانان با تعامل برون سازمانی با سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان توانسته اند این سازمان را جهت همکاری و اجرای این برنامه پای کار بیاورند.
لازم بذکر است: حلقه های صالحین خواهران نیز در بوستان حوزه بقیه الله برگزار شد.
تصاویر خبر در ادامه ...
انتهای پیام/گ





