۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
02:30
کد خبر : 8728775
۰۴:۵۷

۱۳۹۵/۰۵/۲۹
نماینده مردم سیاهکل در مجلس در گفتگو با«بسیج»:

افزایش زنان خیابانی نتیجه بی توجهی مسؤولان به قشر آسیب دیده است

نماینده مردم سیاهکل در مجلس گفت: در حال حاضر افزایش معضلات اجتماعی که نتیجه بی توجهی مسئولان به قشر آسیب دیده است را به وفور می بینیم.

ذبیح الله نیکفر نماینده مردم سیاهکل در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج با اشاره به افزایش معضلات اجتماعی همچون زنان خیابانی و آسیب های ناشی از آن اظهار داشت: اساس هر جامعه ای بنیان و کانون گرم خانواده است و این معضل و به تبع افزایش آن می تواند مشکلات بسیار زیادی را برای جامعه و خانواده ها ایجاد کند.

وی افزود: افزایش این معضلات می تواند مسائل غیر اخلاقی را در جامعه گسترش دهد و خانواده ها را نابود کند.

نیکفر با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با ولنگاری فرهنگی و هشدارهای ایشان به مسئولان در این خصوص افزود: مسئولان باید این هشدارهای مقام معظم رهبری را جدی بگیرند، ایشان در سال 70 در جمع کارگزاران به تجمل گرایی، اشرافی گری و عدم توجه به قشر ضعیف جامعه از سوی مسئولان اشاره کردند و حالا هم این فیش های نجومی نشان داد که مسئولان هشدارهای ایشان را جدی نگرفتند که در حال حاضر افزایش معضلات اجتماعی که نتیجه بی توجهی مسئولان به قشر آسیب دیده است را به وفور می بینیم.

این نماینده مجلس گفت: باید به فکر فرهنگ باشیم در واقع این معضلات فرهنگی هستند که معضلات اجتماعی را ناشی می شوند و اساس جامعه را دچار تزلزل می کند اما متأسفانه همچنان شاهد افزایش روز افزون این مشکلات هستیم.

این نماینده مجلس با اشاره به هشدارهای مقام معظم رهبری به دولت در خصوص اینکه 20 سال از کاهش و رفع آسیب های اجتماعی عقب هستیم عنوان کرد: انتظار داریم مسئولان به صورت جدی روی این قضیه کار کنند و آسیب های اجتماعی را به حدأقل برسانند.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید