مهمترین راهکار خروج از رکود، تزریق منابع مالی به بخشهای مولد اقتصادی است / هرمزگان رتبه نخست پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی را دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، جاسم جادری عصر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان با بیان اینکه علت ایجاد این کارگروه خروج از رکود و ایجاد رونق در تولید بوده است، عنوان کرد: هنر دولت تدبیر و امید این بود که توانست رکود را مهار و تورم را کنترل و تک رقمی کند.
وی ادامه داد: مهمترین راهکار خروج از رکود، تزریق منابع مالی به بخشهای مولد اقتصادی و ایجاد اشتغال مولد است و براساس تدابیر و راهکارهای اندیشیده شده قرار شد به صنایع کوچک و متوسط تسهیلات پرداخت شود تا سطح اشتغال را حفظ و اشتغال جدید ایجاد کنند.
استاندار هرمزگان افزود: بر این اساس در دولت تصمیم گرفته شده در سال جاری به 7 هزار و 500 واحد تولیدی کوچک و متوسط در کشور تسهیلات پرداخت شود که سهم هرمزگان نیز پرداخت تسهیلات به 302 واحد تولیدی کوچک و متوسط با تسهیلاتی بیش از 400 میلیارد تومان است.
جادری با بیان اینکه پرداخت این تسهیلات نیازمند همراهی و کمک بانکهاست، تصریح کرد: بدون همراهی بانکها چرخ تولید و سایر بخشها نمیچرخد و یکی از راهکارهای خروج مسکن و تولید از رکود پرداخت تسهیلات توسط بانکهاست.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه استان هرمزگان تاکنون با پرداخت تسهیلات به 73 واحد تولیدی رتبه نخست کشور را در اختیار دارد که این امر در سامانه وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت شده و باید این رتبه را حفظ کنیم.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه آثار خروج از رکود در کشور کم کم در حال نمایان شدن است، اظهار داشت: تسهیلات پرداختی در بخش مسکن در حال اثرگذاری است و اگر در بخش تولید هم اثرگذار باشد به رشد اقتصادی مورد نظر خواهیم رسید.
جادری گفت: براساس برنامهای که دولت در نظر گرفته طرحهای اقتصادی نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد تا پایان شهریور امسال باید بتوانند تسهیلات دریافت کنند.
وی اضافه کرد: دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان نسبت به تعیین تکلیف پروندههای موجود اقدام کند تا مشخص شود چه تعداد از واحدها میتوانند تسهیلات دریافت کنند.