خبرهای داغ:

شکوفایی شعر با گویش‌های اصیل زبان فارسی از ثمرات جشنواره شعر رضوی است

داور جشنواره شعر رضوی اقوام ایرانی با اشاره به ثمرات شعر گفتن با گویش‌های اصیل ایرانی گفت: ارادت مردم ایران به امام رضا(ع) و خاندان اهل بیت و شعر گویی برای این بزرگواران با لهجه و گویش‌های اصیل سبب حفظ این لهجه‌ها و شکوفایی شعر در آنها می‌‌شود.
کد خبر: ۸۷۳۰۹۳۶
|
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰

احد ده‌بزرگی با اشاره به اینکه تاکنون جشنواره‌ای برای شعرگویی با لهجه‌ها و گویش‌ها برگزار نشده است، اظهار داشت: برگزاری جشنواره شعر رضوی با گویش‌های مختلف در راستای گسترش فرهنگ دینی به تقویت و حفظ گویش‌ها منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه شعرهای آئینی و دینی تاکنون به زبان رسمی و ادبی بوده است، گفت: ارادت مردم به امام رضا (ع) و خاندان اهل بیت امری ریشه‌ای و اعتقادی بین مردم است که محتوای شعرهای این جشنواره را تشکیل می‌دهد و این شعرگویی سبب افزایش پیوند قلبی مردم با خاندان اهل بیت می‌شود.

داور جشنواره شعر رضوی اقوام ایرانی با اشاره به اینکه شعر به گویش‌های محلی سبب شکوفایی این نوع شعر می‌شود، افزود: در گذشته کم و بیش شعرهایی به زبان و گویش محلی سروده شده اما این جشنواره می‌تواند جریان‌ساز در این امر باشد و نقطه عطفی برای گسترش این نوع شعر قرار گیرد.

ده‌بزرگی با اشاره به برگزاری این جشنواره در روز بزرگداشت حضرت احمدبن‌موسی(ع) در دهه کرامت خاطرنشان کرد: قیام فرهنگی حضرت شاهچراغ (ع) و دیگر امامزادگان خاندان اهل بیت در حمایت از امام رضا (ع) موضوعی است که در این جشنواره مطرح شده است.

عضو اتاق فکر جشنواره شعر رضوی اقوام ایرانی تصریح کرد: توجه شاعران به نقش این امامزادگان به ویژه در استان فارس سبب شناخت بیشتر مردم با آنها و خلق شعر درباره این امامزادگان مقدس می‌شود امری که تاکنون کمرنگ بوده است.

وی با بیان اینکه در گزینش اشعار محتوا و کاربرد درست لهجه و گویش مدنظر است، بیان کرد: برگزاری جشنواره شعر رضوی اقوام ایرانی و ادامه‌دار بودن این برنامه در سال‌های آتی می‌تواند حرکت عظیم فرهنگی را در گسترش شعر آئینی در خانه‌های مردم و حفظ لهجه‌ها به وجود آورد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار