به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی حجت الاسلام و المسلمین بهشتی در همایش ائمه جمعه وجماعات و هیئت امناء مساجد، فرماندهان حوزه ها وپایگاه های بسیج با بیان اینکه باید مساجد در زمینه جذب روحانی و برنامه های فرهنگی تلاش کنند، اظهارداشت: آنچه امروزه شاهد هستیم ورود دشمنان به فضای خانواده ها و استفاده از ماهواره و اینترنت است که باید در این مسائل روحانیون توضیحات لازم را به مردم ابلاغ کنند.
مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بشرویه همچنین افزود: در بشرویه که جمعیت بالای 25 هزار نفر دارد متاسفانه روحانیون کمتری نسبت به جمعیت این شهرستان فعالیت می کنند که می بایست در این خصوص توجه ویژه ای شود.
وی گفت: برای پویایی و مبارزه با دشمنان باید کارهای فرهنگی اسلامی بیشتر شود که روحانیون نقش بسزایی در این امر مهم دارند.
حجت الاسلام بهشتی فر بیان داشت: خوشبختانه نیز به همت خیرین و کمک های مردمی در سطح روستاها تا اکنون 9 خانه عالم در دو بخش ارسک و مرکزی ساخته شده است که اهالی اکثر روستاها از فضایل و احکام روحانیون در تمامی مراسم استفاده و بهره می برند.
بهشتی فر با تاکید بر اینکه سیره نبوی بر گستردگی مساجد است ادامه داد: در دوران پیامبر اسلام تمام محوریت کارها در مساجد انجام می شده است و برای تمام برنامه های مختلف سیاسی ، اقتصادی فرهنگی، مذهبی و حتی نظامی مسجد را انتخاب می شده است که امروزه نیز مساجد باید سنگر حفظ اسلام و بیان مسائل باشد.
همچنین در پایان این گردهمایی بر برپایی به موقع و بررسی مشکلات مساجد و همچنین تقدیر از خادمان مساجد تاکید شد
.