۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:12
کد خبر : 8732118
۰۷:۳۱

۱۳۹۵/۰۶/۰۲
فرمانده منتخب پایگاه بسیج در جشنواره برترین های مساجد استان تهران

بیشترین برنامه ریزی بسیج بر روی نوجوانان و جوانان است

فاطمه دیوبندی فرمانده برتر جشنواره برترین های مساجد استان تهران از پایگاه مهدیه حوزه حضرت زینب(س) قرچک ورامین است او نوجوانان و جوانان بسیجی را هدف اصلی در اجرای برنامه های پایگاه خود عنوان کرد.
 
به گزارش سرویس بسیج مساجد ومحلات خبرگزاری بسیج، این خواهر بسیجی برگزاری اولین جشنواره برترین هایی مساجد را مو جب تعامل بیشتر بسیج با مسجد دانست و گفت: هرچه فعالیت های بسیج بیشتر باشد. تعامل او با مسجد و مردم بیشتر می شود.
وی با اشاره به اینکه پایگاه مهدیه حضرت زینب (س) که فرماندهی آن را بر عهده دارد در روستایی در قرچک واقع شده افزود: اهم فعالیت های پایگاه ما فرهنگی بر پایه  نو جوانان و جوانان بسیجی است و اگر مشکلی باشد با امام جمعه و جماعت مسجد مطرح و از آنها کمک می گیریم.
فاطمه دیوبندی در پایان خاطر نشان کرد: ما باید با هماهنگی و برنامه ریزی بیشتر جوانان را به سمت مسجد جذب کنیم تا بتوانیم در حل معضلات  و مشکلات جامعه موفق عمل کنیم.




گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید