کریمی به برخی از خدمات دولت اشاره کرد وافزود: دولت ها رفتنی هستند وآنچه ماندگار است نظام بوده و باید خدمات دولت را برای اقتدارنظام اسلامی معرفی کرد.
وی به ظرفیت بالای میامی در بخش های کشاورزی، گردشگری و معدن اشاره کرد وگفت: باید از تمام این ظرفیت ها باهدف گذاری درست، بهره برداری شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان میامی با بیان اینکه باید شهری مقتدر داشته باشیم، تاکید کرد: شهر مقتدر می تواند به روستاها خدمات دهد وشهر باید از بودجه ملی و روستا از بودجه استانی استفاده کند.
کریمی ظرفیت تاریخی شهر میامی را از روستای تاریخی ابیانه اصفهان هم بیشتر دانست وگفت: باید در جهت احیای بافت تاریخی میامی که در حال انجام است بیش از پیش تلاش کرد و جمعیت را به میامی کشاند.
وی بااشاره به اینکه باید نوع نگاه را در خدمات رسانی عوض کنیم، افزود: شهر میامی برای پیشرفت نیاز به همگرایی دارد.