۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:32
کد خبر : 8733886
۲۱:۴۷

۱۳۹۵/۰۶/۰۴
فعال فرهنگی اهل سنت:

کارمندان قشر خدوم سیستم اجرایی کشورند

مولوی هاشمزهی ضمن تبریک روز کارمند گفت: نجومی بگیر ها نه تنها آبروی دولت را بردند بلکه زحمات کارکنان خدوم دولتی را نیز کم اهمیت جلوه دادند
به گزارش خبرگزاری بسیج ازاستان سیستان وبلوچستان: مولوی یونس هاشمزهی از فعالین فرهنگی اهل سنت شهرستان خاش با گرامیداشت روز کارمند اظهار داشت: یکی از اقشار خدوم در سیستم اجرایی کشور کارمندان عزیز می باشند.
وی با اشاره به خدمات کارمندان به سیستم اجرایی کشور ادامه داد: روال اداری کشور بر پایه عملکرد کارکنان دولت است؛ اگر بازه های کاری مفیدی داشته باشند راندمان بهره برداری شده بیشتری عائد کشور می شود و اگر ضعیف کار کنند سیکل کاری و امورات اداری به کندی پیش می رود.
مولوی هاشمزهی با اشاره به امکان بهبود و بالا بردن عملکرد اداری کشور گفت: سیستم اداری تا حدودی کند پیش می رود و شاید یکی از علت های اصلی آن تکمیل نشدن دولت الکترونیک است.
وی با اشاره به بعضی حقوق های نجومی که در ماه های گذشته خبر ساز شد اظهار داشت: نجومی بگیران دولتی هم آبروی کشور را بردند و هم با این کارشان زحمات کارمندان دولت را کم اهمیت جلوه دادند.
وی افزود: آنهایی که میلیون ها تومان در ماه حقوق میگرفتند و زیر دستانشان را با کمترین مزایا و بهره مندی مدیریت می کردند دینی بزرگ بر گردن خود دارند که از جمله حق الناس می باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید