۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
07:46
کد خبر : 8735648
۰۸:۲۴

۱۳۹۵/۰۶/۰۸
حجت الاسلام گواهی در گفتگو با «بسیج»:

دولت تسهیلات ازدواج جوانان را مهیا کند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران گفت: جوانان با ازدواج به موقع می توانند از خطراتی همچون اعتیاد به دور باقی بمانند و نیاز است که دولت تسهیلاتی برای ازدواج جوانان مهیا کند.
حجت الاسلام گواهی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمدرسول الله(ص) تهران در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج با اشاره به فرارسیدن هفته بانکداری اسلامی و لزوم حمایت بانک ها از نسل های امروزی برای ازدواج گفت: بانک ها می توانند با حمایت خودشان از جوانان، زمینه ازدواج آنها را مهیا کنند و تحقق این کار می تواند معضل اجتماعی به نام سختی های راه ازدواج را از میان ببرد.
 
وی افزود: بانک ها می توانند با تسهیل وام ازدواج به جوانان و همواره کردن راه برای اعطای این وام ها، جوانان را به ازدواج تشویق کنند.
 
حجت الاسلام گواهی با بیان اینکه جوانان کشور مشکلات بسیاری دارند، افزود: با وجود این همه استعداد و ظرفیت مادی و معنوی در کشور، دولت برای حمایت و کمک به جوانان کار مفیدی انجام نمی دهد.
 
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمدرسول الله(ص) تهران خاطر نشان کرد: مشکلات جوانان باید به صورت ریشه ای و کارشناسی شده حل شود تا به سمت آسیب های اجتماعی و مفاسد اخلاقی سوق داده نشوند و بانک ها با تخصیص اعتبارات ویژه، نقش مهمی در ساماندهی و اشتغالزایی جوانان دارند.
 
وی تاکید کرد: بدون شک همه ما در قبال جوانان و جامعه خود مسئول هستیم و باید زمینه رشد و تعالی آنان را فراهم کنیم و در این زمینه دولت باید با برنامه ریزی صحیح وارد عمل شود وگرنه معضلات اجتماعی همچنان در جامعه سایه می افکنند.
 
حجت الاسلام گواهی در پایان خاطر نشان کرد: جوانان با ازدواج به موقع می توانند از خطراتی همچون اعتیاد به دور باقی بمانند و نیاز است که دولت تسهیلاتی برای ازدواج جوانان مهیا کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید