۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
10:27
کد خبر : 8736473
۰۹:۰۶

۱۳۹۵/۰۶/۰۹
همزمان با هفته دولت:

اداره کمیته امداد اصلاندوز بازگشایی شد

همزمان با هفته دولت اداره کمیته امداد امام خمینی(ره) شهر اصلاندوز دوباره فعالیت خود را از سر گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصلاندوز، "بهروز زلالی" مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اردبیل بهمراه "ارشد سعادتی" رییس کمیته امداد شهرستان پارساباد در دیدار با بخشدار اصلاندوز،ضمن بررسی مسایل و مشکلات حوزه کمیته امداد، تاسیس اداره با یک نفر رییس و دو نفر کارمند در اصلاندوز را هدیه کمیته امداد به مردم بخش اصلاندوز عنوان کرد.

سید عباس مینایی بخشدار اصلاندوز هم ضمن تشکر از اقدامات و تلاش های مدیریت استانی کمیته امداد، بازگشایی اداره کمیته امداد در بخش اصلاندوز را گام مهمی در جهت ساماندهی خیرین بخش و توانمند سازی افراد تحت پوشش دانست.

وی در ادامه با یادی از حضرت امام خمینی(ره) تاسیس کمیته امداد از طرف آن حضرت را ناشی از دور اندیشی و توجه ایشان به مستضعفین جامعه دانسته و عنوان کرد که امروزه همه موظفیم در تمامی ابعاد پیرو امام خمینی باشیم و کاری کنیم تا مجموعه یادگار ها و نشانه‌های آن حضرت برجسته تر دیده شوند تا الگوهای مناسبی جهت مدیریت و برنامه‌ریزی داشته باشیم.

 کمیته امداد امام(ره) اصلاندوز چندین سال بود که در تعطیلی و بلاتکلیفی بسر می برد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید