۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:27
کد خبر : 8738310
۰۸:۳۵

۱۳۹۵/۰۶/۱۳

کشت زعفران در شهر کلور آغاز شد

شهر کلور چند سالی است زمین های خود را به طلای سرخ مزین کرده و امسال نیز با حمایت وام های اقتصاد مقاومتی از طرف حوزه شاهرود زمین هایی بالغ بر 4هکتار در دست کاشت قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کلور، شهر کلور چند سالی است زمین های خود را به طلای سرخ مزین کرده و امسال نیز با حمایت وام های اقتصاد مقاومتی از طرف حوزه شاهرود زمین هایی بالغ بر 4هکتار در دست کاشت قرار گرفت .

بر اساس تحقیقات میدانی و گزارش های آزمایشی کیفیت زعفران شهر کلور به لحاظ مرغوبیت و طعم و ... را به جرات میتوان از بهترینها دانست و خوشبختانه این امر دلیل برآن شده که سرمایه گذاران را به این منطقه جذب کنند .

جوان فعال عرصه کشاورزی آقای محسن حداد کلور در طی مصاحبه ای گفت : زمین های بخش شاهرود بالاخص شهر کلور پتانسیل خوبی از لحاظ کشت زعفران و گل محمدی دارد و امید میرود جوانان علاقه مند به عرصه کشاورزی حتما" در این راستا قدم بردارند .

وی در ادامه از حمایت بسیج حوزه مقاومت شاهرود در امر وام اقتصاد مقاومتی و بخشداری شاهرود تشکر کرد و با اندیشه ای قوی تصمیم براین داشت که روز به روز این حرکت را راسخ تر و گسترده تر کند .

امید می رود تا چند سال اینده قریب به 25 الی 50 هکتار از زمین های بایر و بلا استفاده شهر کلور زیر کشت زعفران و گل محمدی قرار بگیرد .

 
 
 
 

گزارش: امید راست نگار


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید