۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:42
کد خبر : 8738721
۱۴:۱۳

۱۳۹۵/۰۶/۱۳
دبیر اِشراف سازمان بسیج مستضعفین:

جهاد کبیر یعنی فریب نخوردن از دشمن

دبیر اِشراف سازمان بسیج مستضعفین در جمع رزمندگان سپاه قمربنی هاشم (ع)، پیش روندگی، پیش بَرَندگی و جهاد انقلابی را از شاخصه های سپاه دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ سردار حسینعلی یوسفعلی زاده، در ششمین جشنواره مالک اشتر سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام، با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره مالک اشتر، هدف از جهاد کبیر مد نظر فرمانده معظم کل قوا را تشریح کرد.

سردار یوسفعلی زاده، تأکید کرد: جهاد کبیر ، فریب نخوردن از دشمن و غافلگیر نشدن در برابر وی می باشد.

دبیر اِشراف کلی سازمان بسیج مستضعفین، افزود: اطلاعات به روز، متقن، اِشراف بر جزئیات زیرمجموعه توان پای کار آوردن نیرو و امکانات در موقع لازم را از ویژگی های یک فرمانده و مدیر موفق برشمرد و گفت: در سلسله مراتب فرماندهی سپاه، اِشراف از فرماندهی کل به سازمان های عمده، سپاه های استانی و رده های تیپ و نواحی توسعه داده شده است.

وی، تأکید کرد: اِشراف در کنار ارزیابی های عملیاتی و معاینه و مشاهده از نزدیکِ اقدمات و فعالیت های رده های سپاه و بسیج، میزان آمادگی ها در بخش های مختلف و حوزه های عملیاتی و رزمی و عرصه های واقعی مقابله با دشمن را قابل رصد می کند.

این مقام مسئول در ادامه بایسته های اِشراف را تبیین کرد و گفت: گزارش مبتنی بر حقایق، تلاش مستمر، رعایت عدالت و انصاف، رعایت طبقه بندی و رازداری و امانتداری، از مهم ترین بایسته های اِشراف در رده های سپاه و بسیج است.

سردار یوسفعلی زاده، در پایان، پیش روندگی، پیش بَرَندگی و جهاد انقلابی را از شاخصه های سپاه دانست و سلام فرماندهی کل سپاه و رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور را به رزمندگان سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام ابلاغ کرد.

گفتنی است: در این مراسم از 83 فرمانده و مدیر موفق سپاه و بسیج استان چهارمحال و بختیاری با اهدای لوح و تندیس افتخار تجلیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید