محمدهاشم بتشکن، مدیرعامل بانک مسکن در گفتگو با خبرگزاری بسیج اعلام کرد که بیانیه FATA که در سایت این بانک منتشر شده ربطی به ابلاغیه FATA بانک مرکزی ندارد!
به گزارش خبرنگار بانک و بیمه خبرگزاری بسیج موضوع توافق جدید مبارزه با پولشویی که در 4 تیر امسال انجام شده توسط بانک مرکزی به سایر بانکها ابلاغ شده است. بانک مسکن نیز در بیانیه ضد پولشویی خود اشاره کرده که همه قوانین FATF را اجرا خواهد کرد با این وجود مدیرعامل بانک مسکن اعلام کرده که این ابلاغیه هنوز به بانک مسکن نرسیده است!
بتشکن در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری بسیج مبنی بر ابلاغ FATA به بانک مسکن و اجرای آن در این بانک گفت: آیین نامه FATF هنوز به ما ابلاغ نشده است و دستورالعمل اجرای FATA از سوی بانک مرکزی هنوز برای ما ابلاغ نشده است و آنچه که بانک مسکن بر روی پایگاه اطلاع رسانی خود منتشر کرده است تنها توصیههای قانون مبارزه با پولشویی بین المللی است.
وی در خصوص فهرست تحریمهای FATA اذعان کرد: بانک مسکن بانکی با کارکردهای داخلی است و از آنجا که نیاز ارزی ندارد، عموما مشتریان بانک افرادی هستند که با اتکا به ظرفیت های داخلی فعالیت می کنند و بر همین اساس ما مشتریان زیادی در سطح بین الملل نداریم که پس از اجرای FATF ارتباطمان با آن ها محدود شود.
مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: ما معمولا ارتباطی با قرارگاه های سازندگی همچون قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء هم نداریم و عموما بانک های تجاری با اینگونه قرارگاه ها ارتباط دارند، بانک مسکن بیشتر با عموم مردم و انبوه سازان مسکن که در داخل کشور فعالیت می کنند در ارتباط است.