۲۵ / تير / ۱۴۰۴ - 16 July 2025
12:06
کد خبر : 8739318
۰۸:۴۶

۱۳۹۵/۰۶/۱۷
نماینده مردم ملایر در مجلس در گفتگو با«بسیج»:

دولت برای ارائه خدمات درمانی به محرومان تلاش کند

آزادی خواه با اشاره به کمبود امکانات بهداشتی در مناطق دور افتاده کشور گفت: دولت باید تلاش مضاعفی را به کار بگیرد تا بتواند در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم مناطق محروم قدمی بردارد.

احد آزای خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج با اشاره به کمبود امکانات بهداشت و درمان در مناطق محروم کشور و چالش های طرح تحول سلامت اظهار داشت: امروز حتی در روستاهای پر جمعیت و نه روستاهای کم جمعیت و محروم مطالبه مردم برای پزشک عمومی، تزریقات، درمانگاه، داروخانه و برنامه های مختلف درمانی بسیار جدی است.

وی افزود: راه نرفته در این زمینه بسیار زیاد است و دولت باید تلاش مضاعفی را به کار بگیرد تا بتواند در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم مناطق محروم قدمی بردارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نگاه جامعه پزشکی به جامعه باید نگاه خدماتی باشد؛ در حقیقت پزشکانی که قسم می خورند به جامعه خدمات ارائه دهند باید با این تفکر جلو بروند و اگر این اتفاق بیفتد مردم رنج بیماری را احساس نمی کنند اما اگر احساس ارائه خدمات در جامعه نباشد و احساس تجاری شود مردم باید رنج بیماری را دو چندان تحمل کنند.

آزای خواه در خاتمه یادآور شد: فاکتورهای خوبی در طرح تحول نظام سلامت می بینیم اما هنوز به مطالبات واقعی مردم پاسخگو نبوده است.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید