۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:58
کد خبر : 8739727
۱۱:۱۸

۱۳۹۵/۰۶/۱۵
عضو هیئت رئیسه مجلس:

طرح دوفوریتی درباره «FATF» به صحن علنی می‌‌آید

رنجبرزاده از نحوه بررسی طرح کنوانسیون «FATF» در مجلس شورای اسلامی به‌صورت طرحی دوفوریتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، اکبر رنجبرزاده عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی کنوانسیون «FATF»، در قوه مقننه اظهار کرد: قراردادهای بین المللی باید از مجرای مجلس عبور کند.

وی با بیان اینکه با توجه به حساسیت مجلس روی موضوع «FATF» قطعاً اگر دولت هم لایحه یا گزارشی به مجلس ارائه نکند وکلای ملت این موضوع را در قالب طرح دنبال می‌کنند، ادامه داد: نمایندگان مجلس هیچ‌گاه تن به این قرارداد خطرناک نخواهند داد.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس دهم، افزود: ضرورت دارد با توجه به خسارت‌بار بودن این قرارداد برای کشور با طرحی دوفوریتی با آن مقابله کنیم.

عضو هیئت رئیسه مجلس با ابراز اینکه قطعاً پارلمان درباره قرارداد «FATF» واکنش شدیدی نشان می‌دهد، گفت: قطعاً در کمیسیونهای امنیت ملی و سیاست خارجی، اقتصادی و قضایی و حقوقی این موضوع بررسی می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید