۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
10:09
کد خبر : 8740439
۱۱:۳۸

۱۳۹۵/۰۶/۱۶
امام جمعه آوج:

علوم دانشگاهی باید پایه سلاح‌های مدرن قرار گیرد

امام جمعه آوج با تاکید بر افزایش توان نظامی گفت: علوم دانشگاهی باید پایه سلاح‌های مدرن قرار گیرد.

حجت الاسلام  سید ضیاءالدین هاشمی امام جمعه آوج در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین در خصوص تاکیدات مقام معظم رهبری بر افزایش توان نظامی خصوصا در بخش تهاجمی در دیدار ایشان با مسئولان صنایع دفاع اظهار کرد: ایران انقلابی و اسلامی همواره اهداف بلندی را پیگیری کرده است.

وی ادامه داد: ایران همواره اهداف متعالی در رابطه با انقلاب اسلامی، استقلال به معنای جامع در تمامی مباحث و دفاع از مستضعفین دارد.

هاشمی توضیح داد: اهداف ایران در تقابل کامل با اهداف استکبار جهانی خصوصا آمریکا قرار دارد لذا قدرت ایران در هر زمینه ای خصوصا در زمینه نظامی می‌تواند تهدیدی برای آن‌ها باشد.

امام جمعه آوج با بیان این نکته که آمریکا هرگز نمی خواهد ایران اسلامی در مسائلی نظیر تولید علم و صنایع دفاع رشد کند اذعان کرد: ایران اسلامی باید برای رسیدن به خواسته‌ها و اهدافی که برای خود تعریف کرده با وجود همه کمبود‌ها خود را تقویت نماید.

وی افزود: امروزه پایه سلاح های مدرن علم و علوم دانشگاهی و دانش های جدید است، صنایع دفاعی باید در این راستا تلاش همه جانبه را به کار بندد در غیر این صورت قدرت های بزرگ بدون درنگ ما را از بین خواهند برد.

هاشمی تبیین کرد: حمایت از صنایع دفاع  برای نظام مقدس جمهوری اسلامی امری واجب است که برای تقویت آن نباید از هیچ کمکی فروگذار بود.

حجت الاسلام هاشمی امام جمعه شهرستان آوج در بخش پایانی این گفت وگو متذکر شد: ایران همواره خواهان صلح برای تمام جهان بوده است و تا امروز همیشه توان تدافعی خود را افزایش داده، به این معنا که در صورت حمله از خود دفاع می نماید.

وی اضافه کرد: امروز جهان درگیر زیاده خواهی مستکبران است لذا ایران اسلامی به عنوان طلایه دار حق و حامی مستضعفین باید توان این را داشته باشته باشد که در صورت حمله دشمنان پاسخی سخت به آنها بدهد و یا حداقل اگر تعدی صورت گرفت سلاح های مدرنی در اختیار باشد که پاسخ حملات داده شود.

هاشمی یادآور شد: دفاع از کشور در دنیایی که خیلی ها چشم طمع خود را به ایران دوخته اند شرط حیات خواهد بود.

1102/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید