۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
12:01
کد خبر : 8740963
۰۹:۴۰

۱۳۹۵/۰۶/۱۷
نشریه وال استریت ژورنال:

سعودی‎ها مراسم حج را امنیتی کرده‎اند

نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری به مسلمانان جهان نوشت: رهبر عالی ایران بر عدم شایستگی خاندان سعودی برای مدیرت عتبات عالیات تاکید کردند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، پایگاه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: رهبر عالی ایران در پیام اخیر خود بر عدم شایستگی خاندان سعودی برای مدیرت عتبات عالیات تاکید کردند.

وال استریت افزود که در این پیام کشتار حجاج به شدت محکوم شده است.

این نشریه آمریکایی با اشاره به اینکه دولت عربستان آمار جان باختگان حادثه سال گذشته در مکه را حدود هفتصد نفر اعلام کرده است افزود: این در حالی است که این آمار توسط آسوشیتد پرس به نقل از برخی منابع حدود 2500 نفر اعلام شده است.

به گزارش وال استریت ژورنال دولت ایران در ماه می اعلام کرد که حجاج ایرانی در برنامه حج امسال شرکت نخواهند کرد.

در این گزارش آمده است که دولت ایران همچنین اقدام عربستان در عدم مذاکره درباره این حادثه و عدم پرداخت خسارت به بازماندگان را محکوم کرد اما مقامات عربستان این کار ایران را سیاسی کردن مسئله حج قلمداد کردند.

وال استریت در بخش دیگری از این گزارش می افزاید: روابط ایران و عربستان به عنوان دو قطب اصلی کشورهای اسلامی در پی حوادث منطقه ای و به ویژه درگیری های سوریه و یمن به سردی گرایید و بعد از اعدام شیخ نمر النمر و اعتراضات گسترده در ایران نسبت به این موضوع ارتباطات ایران و عربستان به کلی قطع شد.

این نشریه در پایان ضمن اشاره به اقدامات امنیتی عربستان برای کنترل حجاج نوشت: از این اقدامات استفاده از 1.5 میلیون دستبند الکترونیکی، دوربین های مدار بسته و آماده باش 17 هزار نیروی امنیتی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید