۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:58
کد خبر : 8743326
۲۲:۱۴

۱۳۹۵/۰۶/۲۱
رئیس سازمان تبلیغات استان لرستان در مراسم روز عرفه:

آل سعود جنایتکارانی به سرکردگی صهیونیسم هستند

رئیس سازمان تبلیغات استان لرستان گفت: ما عربستان و آل سعود را جنایتکارانی به سرکردگی آمریکا،انگلیس و صهیونیسم می دانیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان،حجت الاسلام مهدوی امین در مراسم دعای روز عرفه که در جوار یک شهید گمنام در مصلای الغدیر شهر خرم آباد برگزار شد گفت:امسال سال ویژه ای بود با کار شکنی های آل سعود و یا همان آل یهود حجاج ایرانی ما نتواستند در سرزمین وحی حضور پیدا کنندو مراسم برائت از مشرکین را اجرا نمایند .
وی افزود: امروز  در جوار پیکر مطهر این شهید گمنام ندای برائت از مشرکین را سر می دهیم و همراه با سراسر کشور به دنیا و جهانیان اعلام می کنیم که آل سعود را جنایتکاری به سرکردگی صهیونیسم می دانیم .
رئیس سازمان تبلیغات استان لرستان مسلمانان جهان باید برای سرزمین وحی تدبیری بیندیشند گفت:   بی تدبیری آل سعود در سال گذشته باعث شد هزاران نفر از حجاج شیعیان اسلام با زبان تشنه به شهادت برسند 
مهدوی افزود :امروز عربستان سعودی مردم بی دفاع ،زنان و کودکان را در یمن در سوریه در عراق و در بحرین به خاک و خون می کشاند و هر کجا نگاه می کنیم دست پلید آل سعود در کار است .



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید