۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:23
کد خبر : 8743464
۱۶:۳۷

۱۳۹۵/۰۶/۲۲
امام جمعه رضوانشهر:

روحیه جهادی وحدت آفرین است

امام جمعه رضوانشهر ضمن تقدیر و تشکر از فرمانده قبلی سپاه ناحیه رضوانشهر گفت: با توجه به سن کم ایشان روحیه جهادی فرماندهان دوران دفاع مقدس را در ایشان دیدیم و ایشان عامل وحدت برای شهرستان رضوانشهر بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، حجت الاسلام و المسلمین حبیبی در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه رضوانشهر ضمن تقدیر و تشکر از فرمانده قبلی سپاه ناحیه رضوانشهر اظهار کرد: همکاری و تعامل فرمانده سابق سپاه رضوانشهر با سایر مسئولین یکی از دلایل موفقیت های وی در عرصه فرماندهی بوده است.

وی تصریح کرد: با توجه به سن کم ایشان روحیه جهادی فرماندهان دوران دفاع مقدس را در ایشان دیدیم و ایشان عامل وحدت برای شهرستان رضوانشهر بوده است.

اقتدار سپاه ناشی از جهادی بودن روحیه نیروهای سپاه است

مهدی نژاد امام جمعه شهر پره سر نیز در این مراسم ادامه داد: اقتدار سپاه به خاطر جهادی بودن روحیه نیروهای سپاه است.

وی افزود: تشییع و تدفین ۴ شهید گمنام یکی از افتخارات سرهنگ صدیقی در رضوانشهر بوده است.

امام جمعه شهر پره سر رسالت سپاه را دفاع از ارزش ها دانست و گفت: دلیل اینکه در سوریه و عراق می جنگیم این است که در داخل شهرهای خود نجنگیم ولی بعضی از ساده لوحان و کوتاه فکران شبهاتی ایجاد می کنند که این تفکر باطل است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید