سید رضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفت و گو با خبرنگار سیاسی
خبرگزاری بسیج، با اشاره به اظهارات نوبخت مبنی بر اینکه تریبون نماز جمعه محل پرداختن به موضوعاتی چون FATF نیست، اظهار داشت: اگر می خواهیم موضوعی را نقد کنیم باید بر موضوع اشراف داشته باشیم و در نقد و انتقاد قصد خیر داشته باشیم و پیشنهاد جایگزین داشته باشیم.
وی ادامه داد: افرادی بدون تعارف و بدون اطلاعات کامل نقد و انتقاد می کنند و پیشنهاد جایگزین هم ندارند؛ این اتفاق در قضیه فیش های نجومی نیز دیده می شد؛ پیشنهاد ما این است که از چیزی که مطلع نیستید حرف نزنید.
اکرمی با اشاره به مطرح شدن موضوعات سیاسی در نمازهای جمعه، خاطرنشان کرد: اگر مساله ای مربوط به نظارت مجلس باشد باید مجلس شورای اسلامی ورود کند و اگر یک مساله ای حقوقی باشد باید قوه قضاییه ورود کند و هر کسی نباید به مسائل سیاسی ورود کند.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری افزود: اگر یک موضوع سیاسی وجود داشته باشد که قابل ذکر کردن در نماز جمعه باشد باید احتیاط کنیم و خطیبان نماز جمعه به صورت کلی به آن قضیه بپردازند اما نباید روی یک مورد مشخص انگشت گذاشت.
اکرمی در پاسخ به این سوال که اگر کسی اطلاعاتی درباره مسائل سیاسی و به عنوان مثال FATF داشته باشد بازهم نباید در نماز جمعه مطرح کند؟ اظهار داشت: هر چیزی به جای خودش مطرح شود، در نماز جمعه باید کلیات مسائل سیاسی مطرح شود اما مصادیق و جزئیات مسائل نباید مطرح شود.