به گزارش خبرگزاری بسیج از سپاه تهران بزرگ، مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم
منطقه 5 تهران درفرهنگسرای فردوس برگزار شد.
سردار حسین اسدالهی فرمانده لشکر عملیاتی 27 حضرت محمد رسول الله(ص) در این مراسم با بیان اینکه امروز به برکت خون شهداست که دور هم جمع هستیم، اذعان داشت: ما هرچه داریم از شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم است ولی تفاوت این شهدای عزیز این است که دور از وطن و با غربت و مظلومیت به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد: اعتبار امروز کشور ما به واسطه رشادت های شهدای مدافع حرم است. رزمندگان دوران دفاع مقدس به رهبری امام راحل عظیم الشان به میدان نبرد با دشمن بعثی رفتند و امروز هم شهدای مدافع حرم با تبعیت از رهبری معظم انقلاب امام خامنه ای (مدظله العالی) به دفاع از حرم اهل بیت(ع) پرداختند و به واقع نسل جدیدی از نسل دفاع مقدس بوجود آمد.
فرمانده
لشکر عملیاتی 27 حضرت محمد رسول الله(ص) تصریح کرد: شهدای مدافع حرم با
رشادت ها و جانفشانی های خود ثابت کردند که اجازه نخواهند داد تا به یک آجر
حرم حضرت زینب(س) دست درازی شود .
سردار اسدالهی تاکید
کرد: شهدای مدافع حرم رفتند تا تاریخ دوباره تکرار نشود و پای این حرف خود
ایستادگی کردند و جان خود را در راه انقلاب ، اسلام و دفاع از حرم
اهل بیت(ع) تقدیم کردند.
فرمانده لشکرعملیاتی 27 حضرت محمد رسول الله(ص) در خاتمه گفت: شهدای مدافع حرم رفتند ولی بار سنگینی را روی دوش ما گذاشتند و آن هم تبعیت محض از ولایت فقیه است و همه ما باید گوش به فرمان امر ولی امر مسلمین جهان باشیم.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |