۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:06
کد خبر : 8746470
۰۹:۴۹

۱۳۹۵/۰۶/۲۸

رقابت در تجمل گرایی+کاریکاتور

رواج مصرف گرایی تاثیر قابل توجهی در تجمل گرا شدن جامعه داشته و همه را برای شرکت در این رقابت کثیف می کند.
به گزارش سرویس بسیج اصناف و بازاریان کشور خبرگزاری بسیج،رواج مصرف گرایی تاثیر قابل توجهی در تجمل گرا شدن جامعه داشته و همه را برای شرکت در این رقابت تشویق می کند.

مصرف گرایی را می توان یکی از مهم ترین ناهنجاری هایی دانست که در حال حاضر در جامعه ی ما در حال ترویج شدن است.
کم و بیش می بینیم خانواده هایی را که با وجود نو بودن اسباب و اثاثیه منزل، به بهانه "به روز" نبودن آن، اسباب و اثاثیه را تعویض می کنند.
رواج مصرف گرایی تاثیر قابل توجهی در تجمل گرا شدن جامعه داشته و همه را برای شرکت در این رقابت تشویق می کند.
شاید بتوان مصرف گرایی را از محدود بیماری های روانی واگیر دار دانست . این بیماریی با ویروسی به نام چشم و هم چشمی به دیگران منتقل می شود.
رواج مصرف گرایی در جامعه، دقیقا همان چیزیست که جامعه اسلامی ما را به سمت "سبک زندگی مرسوم در جوامع کمونیستی" پیش می برد.
در کشور خودمان نیز سالیان سال است که مصرف گرایی رواج پیدا کرده و حتی تبدیل به یک بیماری روانی واگیردار شده است. این بیماری تهوع آور می تواند اقتصاد را از بین ببرد.
در ادامه کاریکاتوری با همین موضوع را مشاهده می کنید:



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید