۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:57
کد خبر : 8746610
۱۱:۴۷

۱۳۹۵/۰۶/۲۸

«حافظ معنوی» با مقدمه دینانی منتشر شد

جلد دوم «حافظ معنوی» به همت کریم فیضی و با مقدمه غلامحسین ابراهیمی دینانی، چهره ماندگار فلسفه به بازار کتاب آمد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، خواجه شمس‌الدین محمد شیرازی، با تخلص «حافظ» یکی از قله‌های رفیع زبان فارسی و فرهنگ ایرانی است.

از راز و رمزهای سخن حافظ شیرازی می‌توان به روح و اندرون فرهنگ ایرانی راه بُرد. کتاب حاضر، برای ایضاح سخن شاعر بلندآوازه ایران زمین، لسان الغیب حافظ به قلم آمده است و پاره دوم اثری است که جلد نخست آن سال‌ها پیش منتشر شده و مورد استقبال خوانندگان و اهل تحقیق قرار گرفته است.

مقدمه حدود ۱۵ صفحه‌ای این اثر را ابراهیمی دینانی نگاشته است. در بخشی از این مقدمه آمده است:

«دل انسان، کعبه باطنی و کلیسای درونی و دیر مغان است و حافظ با کعبه و کلیسا و دیر مغان بیگانه نیست. او از آتشی در دل خود خبر می‌دهد که هرگز خاموش نمی‌شود و آن آتش که هرگز خاموش نمی‌شود، آتش عشق و معرفت است. زبان همیشه از سرشاری دل، سخن می گوید و آنجا که دل از سرشاری عشق و معرفت خالی باشد، سخن نیز یاوه و تهی و بدون محتوا خواهد بود.

سخن، زمینه ساز تلاقی و هماهنگی میان معرفت و تصویر و عقل با خیال است. به واسطه سخن است که عقل در خیال ظهور پیدا میکند و معرفت در شکل ظاهری متجلی می گردد. عالم خیال و جهان مثال نقش میانجی دارد و به واسطه همین میانجی گری است که راه عالم باطن به جهان ظاهر گشوده می شود و انسان می تواند از جهان ظاهری به عالم باطن دست پیدا کند.»

این کتاب به همت کریم فیضی توسط انتشارات اطلاعات در 647 صفحه و با قیمت 27 هزار تومان به چاپ رسیده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید