۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:23
کد خبر : 8747919
۱۹:۲۱

۱۳۹۵/۰۶/۳۰
مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی سپاه عاشورا:

پیام غدیر، پیام ولایت فقیه است

خبرگزاری بسیج: مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی سپاه عاشورا در ویژه برنامه گرامیداشت جشن بزرگ غدیر حوزه مقاومت نصر سپاه مرند در مسجد یالدور، پیام غدیر را پیام ولایت فقیه دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حسین علیی، تربیت امام علی(ع) و فاطمه زهرا(س) را بزرگترین معجزه پیامبر اسلام(ص) دانست.

وی با اشاره به تاسیس حکومت اسلامی ایران به رهبری امام خمینی و با تاسی از غدیر، یادآوری کرد: امروز همچون زمان پیامبر که مستکبران و دشمنان با آنها مخالف بودند، هستند افرادی که مواهب و منافعشان با حکومت اسلامی به خطر افتاده و مخالف ولایت فقیه‌اند .

حجت الاسلام علیی با تاکید به اینکه باید قدردان نعمت ولایت فقیه باشیم، اظهار کرد: حکومت اسلامی در حال فراگیر شدن است و ملت بیدار و آزادی‌خواه کشورمان با واقف بودن به اهمیت ولایت فقیه، برکات آن را لمس کرده و از این نعمت با ارزش حراست می‌کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید