به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ سرهنگ پاسدار حسینعلی نقنه ای، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره سربازان شهید، گفت: دومین روز از هفته دفاع مقدس بعنوان روز " شهیدان، ایثارگران، سربازان، فخرآفرینان"، نامگذاری شده است.
وی، افزود: در این روز با حضور خانواده معظم شهداء، ایثارگران و سربازان، همایشی در فرهنگسرای بزرگ شهرکرد، برگزار می شود.
نقنه ای، گفت: در این همایش که با همکاری معاونت نیروی انسانی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام، اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیروی انسانی بسیج استان، برگزار می شود، از سربازان نخبه و نمونه تجلیل خواهد شد.
گفتنی است:همایش تجلیل از سربازان نمونه استان چهارمحال و بختیاری، فردا پنج شنبه اول مهرماه 95، ساعت 9 صبح در فرهنگسرای بزرگ شهرکرد و محل برگزاری نمایشگاه مهر ولایت هفته دفاع مقدس برگزار می گردد.