۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
18:41
کد خبر : 8749050
۱۹:۵۹

۱۳۹۵/۰۶/۳۱

توزیع ۲۵۰۰ بسته «مهر تحصیلی» در فارس

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌كل اوقاف و امور خیریه فارس از توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ بسته «مهر تحصیلی» همزمان با فرا رسیدن سال تحصیلی جدید در این استان خبر داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمیثم حسینی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اوقاف فارس از اجرای طرح «مهر تحصیلی» همزمان با فرا رسیدن سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: این طرح با هدف اجرای امینانه نیات واقفین خیراندیش و کمک به دانش‌آموزان نخبه و بی‌بضاعت از محل موقوفات استان درباره تأمین هزینه‌های تحصیلی دانش‌آموزان و در دو بخش اجرا می‌شود.
وی افزود: یک بخش از این برنامه در شهرستان شیراز با همکاری نواحی سه و چهار آموزش و پرورش با توزیع ۲ هزار بسته مهر تحصیلی که لوازم التحریر مورد نیاز تحصیل دانش‌آموزان است از محل موقوفه مرحمت‌پناه مرحوم عباسعلی عطار شیرازی اجرا می‌شود.
حسینی با بیان اینکه جشن «مهر تحصیلی» در روز ۲۸ شهریورماه جاری در تالار حافظ با حضور واقفان، فرهنگیان و اصحاب رسانه برگزار می‌شود، گفت: تهیه ملزومات و لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان کلاس اول تا ششم دختر و پسر در این طرح خیرخواهان مد نظر قرار گرفته است.
معاون فرهنگی اوقاف فارس با اشاره به معرفی این طرح در برنامه تلویزیونی «شب پارسی» با همکاری صدا و سیمای مرکز استان فارس، بیان کرد: این برنامه به طور زنده اجرا خواهد شد و به ۲ هزار دانش‌آموز از این موقوفه کمک می‌شود.
وی به تشریح بخش دوم این برنامه پرداخت و گفت: در بخش دوم جشن مهر تحصیلی۵۰۰  بسته لوازم‌التحریر با همکاری آموزش و پرورش و کمیته امداد در شهرستان‌های شیراز، استهبان، اقلید، آباده، بیضا، داراب، سپیدان، فسا، فیروزآباد، نی‌ریز و لارستان توزیع می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید