۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:20
کد خبر : 8750106
۰۱:۲۵

۱۳۹۵/۰۷/۰۳
به همت حوزه شهید فهمیده سپاه ناحیه امام حسن قزوین:

نمایشگاه عکس دفاع مقدس برگزارشد

فرمانده بسیج حوزه شهید فهمیده قزوین از برگزاری نمایشگاه عکس شهدا طی هفته دفاع مقدس خبر داد.

محمد مرادی  فرمانده حوزه شهید فهمیده سپاه امام حسن مجتبی(ع) قزوین در گفتگو ی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین اظهار کرد: نمایشگاه عکس از اولین روز هفته دفاع مقدس و با حضور  مسئولین سپاه ناحیه مقاومت بسیج امام حسن(ع)  و کارکنان آموزش و پرورش شروع به کار کرده و همه روزه تا پایان هفته دفاع مقدس از ساعت 8 الی14میزبان مشتاقان به شهدا می باشد.

وی افزود: مهمترین هدف تشکیل نمایشگاه دفاع مقدس انتقال پیام شهدا به نسل های آینده است.

فرمانده حوزه شهید فهمیده قزوین اذعان کرد: تجربیات دوران هشت سال دفاع مقدس همانند اعتبار وسرمایه ارزشمندی است که توسط شهدا و رزمندگان برای نسل های آینده به ودیعه گذاشته شده است.

این فرمانده  ادامه داد: مسئولان حفظ و نشر آثار دفاع مقدس می بایستی با برنامه ریزی منسجم و کارشناسی دقیق و نیز رعایت ظرایف این دستاوردها و تجربیات ارزشمند را در قالب برنامه هایی همچون ساخت فیلم های دفاع مقدس ، خاطرات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و نمایشگاهها و دستاوردهای انقلاب اسلامی به مردم و نسل جوان تر انتقال دهند.

مرادی تصریح کرد: مردم فهیم ایران اسلامی به یاد دارند در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی استکبار جهانی با تجهیز حکومتی دست نشانده و راه اندازی جنگی نابرابر به دنبال ضربه زدن به نظام اسلامی تازه تاسیس بود، اما فرزندان غیرتمند و شجاع ملت با تبعیت از فرامین ولی فقیه و امام زمان خود امام خمینی(ره) با دست خالی در مقابل آخرین تکنولوژیهای جنگی قدرت های استکباری ایستادگی کردن.د

وی در پایان به برگزاری  زنگ مهر و مقاومت در ساعت 9 صبح در تمامی مدارس آموزش و پرورش خبر داد.   

1008/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید