به گزارش خبرگزاری بسیج ؛ حجت الاسلام والمسلمین احمد زاده امام جمعه آشخانه در مراسم صبحگاه نیرو های مسلح آشخانه با اشاره به تقارن هفته دفاع مقدس وعید غدیر گفت: همراه شدن این دو رویداد همانند تولی وتبری است، عید غدیر تولی را به یاد می آورد و هفته دفاع مقدس تبری را در دل زنده می کند.
وی افزود:رهبرمعظم انقلاب در دو دیدار اخیر خود راهبرد نظام اسلامی را در مواجهه با دشمن ترسیم کردند،ایشان با تببین عظمت واقتدار بسیج فرمودند تنها عامل رفع تهدید ها افزایش اقتدار نظامی وایجاد رعب وحشت در دل دشمنان است.
احمد زاده تصریح ادامه داد: مهم ترین عامل در اقتدار ایران اسلامی نقش پررنگ رهبری می باشد، ایشان با اتخاذ تصمیمات حکیمانه ومدیریت عالی شان در شرایط گوناگون کشور را به خوبی هدایت کردند
وی بیان داشت : عامل مهم دیگری که باعث اقتدار است حضور آگاهانه وهوشمندانه نیروهای بسیجی، نظامی وانتظامی که تهدیدات دشمن را برطرف می کنند،امروز توان موشکی ما پاسخ دندان شکنی به یاوه گویی های دشمنان اسلام می دهد.
امام جمعه آشخانه تاکید کرد: معنویت عامل مهم دیگری است که اقتدار ما را پشتیبانی می کند،ما این معنویت را به یادگار از عاشورا وغدیر داریم و یاد گرفته ایم که تا پای جان در کنار ولایت بمانیم.
احمد زاده خاطر نشان کرد: ولایت مداری وبصیرت را شهدای مدافع حرم آموخته اند که بیرون از مرز های جغرافیایی خود برای دفاع از حریم اهل بیت جان فشانی می کنند، دشمن سعی میکند که جنگ نرم ورسانه اعتقادات را از جوانان ما بگیرد اما شهدای مدافع حرم همه نقشه های شوم آن ها را نقش بر آب کردند.