
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سيد محمد رضا هاشمي در نشست شوراي اداري شهرستان که در سالن ولایت فرمانداری شاهرود اظهار کرد : توسعه و تامين رفاه نسبي بيشتر مردم در روستاها به ويژه مردم ساكن در مناطق دور افتاده و محروم ، مردم و جوانان را به ماندگاري در زادگاه خود تشويق و اميدوار تر مي كند.
فرماندار شاهرود با بيان اينكه سال گذشته ۱۹هزار تن گندم توليد شد و امسال ۴۰درصد رشد را شاهد هستيم ، ادامه داد: امسال با توليد ۲۷ هزار تن گندم نياز شهرستان تامين مي شود.
وي با اشاره به اينكه از ۲۶۶واحد توليدي و صنعتي شهرستان شاهرود تعدادي نيمه تعطيل و برخي با نيمي از توان توليدي خود مشغول كار هستند، تاكيد كرد: ۳۸ واحد در اين شهرستان تعطيل هستند.
هاشمي اقدامات دولت تدبير و اميد در رفع موانع و مشكلات حوزه توليد و ثبت نام در سايت بهينه ياب را شايسته تقدير دانست و گفت: از ۱۱۹ واحد توليدي ،صنعتي معدني و كشاورزي ثبت شده در اين سامانه ، ۱۱۲ مورد تاييد شدندو براي ۱۳ واحد صنعتي بيش از يكصدوهفتادوسه ميليارد ريال تسهيلات پرداخت شد.
.فرماندارشاهرود در ادامه از توجه ويژه و سفرهاي پي درپي دكترخباز استاندار سمنان به شرق استان به ويژه شهرستان شاهرود نيز تقدير و تشكرنمود.
هاشمي بهره برداري معنوي از بركات ماههاي محرم و صفر را مورد تاكيد قرار داد و همياري بيشتر مردم در راستاي برپايي موكب پذيرايي از زائران اربعين حسيني (ع) در كربلا را خواستار شد.
وي از مردم خواست تا كمك هاي مالي و نقدي خود را با هماهنگي ستاد برگزاري مراسم اربعين حسيني براي پذيرايي در موكب شهرستان شاهرود در كربلاي معلاي تحويل يا به شماره حساب هاي اعلام شده واريزكنند.
معاون استاندار سمنان و فرماندار شاهرود آمار دقيق را شالوده برنامه ريزي و توسعه برشمرد و گفت: همكاري مردم و مسئولان در اجراي دقيق سرشماري سراسري نفوس و مسكن ، موجب ارائه خدمات بهتر به مردم مي شود.
هاشمي با اشاره به وسعت جغرافيايي ،پراكندگي جمعيت و مهاجرت فصلي مردم برخي روستاها به شهر ها و استان هاي همجوار ؛ از دهياران و اعضاي شوراهاي اسلامي خواست اين امر را در جمع آوري اطلاعات مد نظر داشته باشند تا حقوق مردم اين روستاها ضايع نشود.
حجت الاسلام عباس اميني نیز در این جلسه با بيان اينكه هزينه اين پذيرايي شش ميليارد ريال برآورد شده، افزود: روزانه ۱۵ هزار نفر در اين موكب براي اسكان و سه وعده غذايي پذيرايي مي شوند.
وي با تأكيد بر اينكه در پذيرايي از زائران ابا عبدالله (ع) موضوع قوميت و مليت ها مطرح نيست، گفت: ايرانيان نيز همانند سال هاي پيش سهمي در اين اقيانوس بي كران خواهند داشت.
امام جمعه شاهرود در ادامه ، پياده روي ميليوني اربعين را افتخاري براي تمام شيعيان دانست و افزود: مشاركت ديگر كشورها در پذيرايي از زائران به معني ضعف عراقي ها در پذيرايي از زايران نيست بلكه بيشترين سهم بر عهده آنان بوده و دولت عراق نيز وظيفه برقراري امنيت را برعهده دارد.
اميني همچنين با بيان اينكه ايرانيان از سال هاي دور در بازسازي عتبات عاليات نقش داشتند، يادآور شد: امروز به بركت انقلاب اسلامي و افزايش گستره نفوذ ايران بايد به همان جايگاه سال هاي پيش مانند دوران صفويه در بازسازي عتبات بازگرديم.
وي اضافه كرد: مردم ايران همت بلندي داشته و در اين خصوص از سر و صداي دشمنان نمي هراسند.
امام جمعه شاهرود همچنين با اشاره به نامه پنجاه و سوم اميرالمومنين(ع) به مالك اشتر، بيان داشت: اين نامه داراي ۱۵ سرفصل بوده و دو توصيه به مديران كلان و پنج هشدار به آنان دارد.
اميني ضرورت خودسازي و اخلاق برخورد با مردم را از جمله اين سرفصل ها خواند و گفت: پرهيز از غرور و خود پسندي مديران، حق گرايي و مردم گرايي ،ضرورت راز داري ،جايگاه مشورت با اهل مشورت و لزوم روابط اجتماعي مديران از ديگر سر فصل هاي اين نامه است .
وي اضافه كرد :روش برخورد با نزديكان و دشمنان نيز به عنوان دو توصيه به مديران كلان بيان شده است .
امام جمعه شاهرود با بيان اينكه امام علي (ع) حفظ بيت المال، مبارزه با دشمنان، اصلاح امور مردم و آباداني را به عنوان چهار نكته به مديران يادآوري مي كند، افزود: اين موارد به همت بلند و تلاش نياز داشته و اين روحيه را مي توان از رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس آموخت.
سيد حسن حسيني شاهرودي نیز در این جلسه با گراميداشت هفته دفاع مقدس، گفت: امروز در دنيايي به سر مي بريم كه دور تا دورمان حلقه اي از آتش قرار دارد و ما معتقديم كه هدف اصلي اين آتش افروزي انقلاب اسلامي ايران بوده است و اگر در افغانستان نيروهاي آمريكايي دست به جنگي بزنند كه هنوز تمام نشده، همچنين عراق را در وضعيتي ببينند كه امروز شيعيان در آن استقرار دارند و تحولات سوريه امروز به گونه اي رقم خورده كه تروريست هاي تكفيري در حال نابودي هستند بايد بدانيم كه اين دستان پليد به صلابت مردم ايران جنگ را باختند.
حسيني با طرح اين پرسش كه چرا ايران مركز آتش منطقه نشده است، ابراز داشت: اين امر به عنايات الهي، دستاوردهاي انقلاب اسلامي، نظام مقدس جمهوري اسلامي، شهدا گرانقدر، دستاوردهاي دفاعي و همت بزرگ و والاي مردمان ايران اسلامي است حال آنكه همه اين جنگ افروزي ها به بهانه حضور در ايران اسلامي بود تا انقلاب اسلامي ايران نابود شود و اگر فكر كنيم غير از اين است ساده لوح هستيم.
وي افزود: برخي فكر مي كنند كه تنها با برقراري روابط ديپلماتيك مي توان از جنگ جلوگيري كرد و بايد از صلح سخن گفت، اما قدرت نظامي جمهوري اسلامي و اين مردم و قدرت قواي مسلح ما اجازه نداده كه دشمن تجاوز ديگري را بر ماتحميل كند چرا كه اين پليدان خواستند بازوان ما در حزب الله لبنان، يمن، سوريه و عراق و جاهاي ديگر كه تفكر انقلاب اسلامي صادر شده، را قطع كنند اما نتوانسته اند پس ما همچنان در حال جنگ و دفاع هستيم و فرقي ندارد اين نبرد در لبنان، سوريه، عراق باشد.
نماينده مردم شاهرود و ميامي در مجلس با بيان اينكه نتايج برجام ملموس نيست، گفت: در حوزه اقتصادي نيز بايد گفت از زمان جنگ در تحريم ها بوديم و امروز به اوج خود رسيده همچنين علي رغم تعهدات بين المللي و برجام با آن شرايط ملتهب به تصويب رسيد و جامعه به آن تن داد، اما متاسفانه بد عهدي آمريكا را در اين بين شاهد بوديم و بايد بپذيريم كه برجام برايمان نتايج ملموسي را نداشته و مخصوصا در اقتصاد تاثير گذار نبوده است.
حسيني بيان داشت: ما در حال جنگ هستيم لذا بايد حالت جنگي به خود بگيريم و تفكر دوران دفاع را داشته باشيم ما بايد در بحث اشتغال، نظامي، فرهنگي، اجتماعي و ... اهتمام داشته باشيم امروز بايد اتاق جنگ داشته باشيم اما آيا اينگونه عمل مي كنيم؟ ما مسئولان شهرستاني آيا حالت جنگي به خود گرفته ايم؟ حتما بايد ستاد اقتصاد مقاومتي شكل بگيرد و تكليف بكند كه اين موضوعات بايد حل شود و يا خيز، هركدام بايد به تنهايي يك فرمانده عملياتي باشيم؟ لذا اين ها محور تحقق شعار سال هستند كه بايد به آن التزام داشته باشيم.
وي افزود: اقتصاد مقاومتي با تشكيل جلسه عملي نخواهد شد شش ماه از سال گذشته است و ما چقدر توانسته ايم در اين حوزه توسعه داشته باشيم و در اين راستا كار كنيم شايد هنوز آن را درك نكرده ايم اقتصاد درون زا و برون نگر يعني چه؟ استفاده از حداكثرهاي داخلي با نگاه به جهان و اقتصادي بين المللي يعني چه؟ اقتصادي كه ما را به صادرات نيازمند كند و چرخه سي و چند ساله را بايد برعكس كرد.
عضو خانه ملت با بيان اينكه مديران شهرستاني بايد مشكلات را احصاء كنند، گفت: اولويت ما در سال جاري اقتصاد و فرهنگ است، نيازمند تغيير نگاه و تغيير مقررات و قوانين هستيم، شايد مديران شهرستاني بگويند كه تغيير مقررات در اختيار ما نيست و هيئت دولت و مجلس بايد درباره آن تصميم بگيرد اما آيا تا بحال مسائل و مشكلات مردم را به اندازه وسع خود احصاء كرده ايم؟
حسيني بيان داشت: مديران شهرستاني بايد تصميم سازي كنند كه مديران ارشد بتوانند از نتايج آن در تصميم گيري استفاده كنند لذا بايد بدانيم كه مديران در حلقه آخر وصل مردم هستند و بايد آسيب شناسي را در هر حوزه داشته باشيم نبايد بگوئيم كه قانون به ما ربطي ندارد حداقل احصاء مشكلات را كه مي توانيم صورت دهيم همچنين بايد بگوئيم كه ما مديران اگر دستمان به قانون نمي رسد رويه ها را كه مي توانيم اصلاح كنيم.
وي با تاكيد به مسئولان كه بايد فرآيند سازي كرد و به سوي مشكلات مردم راه رفت، گفت: بايد تفكرات جهادي زمان جنگ را بازگرداند، بايد امور اداري را اصلاح و بسياري از امضاهاي اضافه را حذف كرد و اين ستاد اقتصاد مقاومتي است بايد اين قبيل اقدامات را صورت دهد. نماينده مردم شاهرود و ميامي در مجلس دهم با غير واقعي خواندن آمار اشتغال در استان، گفت: مسئولاني كه مي گويند مشكل عمده اشتغال در استان رفع شده بايد سري به شاهرود و ميامي بزنند.
وي ضمن بيان اينكه برخي مسئولان آمار غير واقعي بيكاري را حتي به درستي اعلام نمي كنند، بيان داشت: آقايان مي گويند هركس در هفته دو ساعت نيز كار كند بيكار مسحوب نمي شود اما سوال ما اين است كه كدام جوان مي تواند با دو ساعت كار در هفته زندگي بگذارند.