۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
09:54
کد خبر : 8751394
۱۳:۰۶

۱۳۹۵/۰۷/۰۴
فرمانده سپاه ناحیه سرخه خبر داد؛

برگزاري یادواره 200 شهید سرخه/6 مهر

فرمانده سپاه ناحیه سرخه از برگزاری یادواره 200 شهید شهرستان سرخه در روز ششم مهرماه خبر داد.

محمد امامی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سرخه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سرخه با اشاره به برنامه های یادواره 200 شهید شهرستان سرخه، اظهار داشت: این برنامه در روز سه شنبه 6 مهر بعد از نماز مغرب و عشا در کنار قبور پاک شهدا برگزار خواهد شد از مسئولین اجرایی یادواره خواست تا با مسئول فرهنگی و حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ناحیه سرخه جهت هرچه بهتر برگزار شدن این برنامه هماهنگی و همکاری کنند.

وی اظهار داشت: در این جلسه هماهنگی هایی با هیئت انصار شهدا در خصوص تامین بخشی از نیازهای مالی یادواره شهدا صورت گرفته، از دیگر بخش های این جلسه برنامه ریزی و دعوت نمودن از کلیه خانواده های شهدا برای گردهمایی این عزیزان در روز یکشنبه در تکیه امام هادی(ع) بعد از نماز مغرب و عشا بوده است

فرمانده سپاه ناحیه سرخه در پایان از تمامی مسولین خواست تا نسبت به فضا سازی محیطی و هرچه باشکوه تر برگزار شدن یادواره شهدا همت و تلاش کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید