به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا رسولی اظهار داشت: پل غیر همسطح تقاطع سه راه تقی آباد در حال ساخت است و تا چند ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید و با مکاتباتی که با مسئولان شورا و شهرداری منطقه انجام داده ایم، مقرر شده است که پل سه راه تقی آباد به نام سردار سامرا شهید مدافع حرم سید حمید تقوی فر به همراه تصویر این شهید ثبت شود.
وی با اشاره به اجرای برنامه های فرهنگی در سطح محله علائین، اظهار داشت: سعی کرده ایم که از پتانسیل مساجد استفاده کنیم و کارهای فرهنگی را به مساجد بکشانیم تا از این طریق جوانان به مسجد جذب کنیم.
طرح های فرهنگی
رسولی با اشاره به اجرای طرح آبروی محله خاطر نشان کرد: چندین برنامه فرهنگی ورزشی در شهرک علائین با کمک شورا یاری و شهرداری ناحیه6 برگزار کرده ایم که سرکشی به خانواده شهدا، راهپیمایی خانوادگی، طرح آبروی محله، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با انتشار وصیت نامه شهدا در شبکه مجازی و تلگرام و ... از جمله طرح های فرهنگی بوده که در سطح پایگاه های بسیج و مساجد محله علائین اجرا شده است.
اعتکاف با حضور 3 شهید گمنام
امام جماعت مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) شهرک علائین، اظهار داشت: از سال 86 تاکنون برنامه های مختلف فرهنگی از جمله مراسم اعتکاف ویژه خواهران برگزار کرده ایم که این آئین معنوی ابتدا از 37 نفر شروع شد که با تلاش های خانم ولی پور مسئول بسیج خواهران امسال به 150 نفر رسید.
رسولی افزود: امسال 9 نفر از بچه های ایتام به طور رایگان ثبت نام شدند، 6 قاری و حافظ قرآن داشتیم و60 درصد از معتکفین خواهر دارای تحصیلات دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس بودند که از سخنرانان زن حوزوی و دانشگاهی و سخنرانان حوزوی روحانیت بهره گرفتیم در پایان مراسم اعتکاف نیز هدایایی به عنوان یادبود به معتکفین تقدیم شد. همچنین حضور 3 شهید گمنام در جمع معتکفین خواهر بر ارزش و جذابیت معنوی این مراسم افزوده بود.
یادواره شهدا و محفل انس با قرآن
برگزاری برنامه های یادواره شهدا به منظور گرامیداشت یاد و خاطره هشدا و آشنایی نسل جوان با اندیشه ها، تفکرات و سبک زندگی و سیره عملی شهدا و برگزاری محفل انس با قرآن، با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و تعمیق باورهای دینی به منظور مصونیت جوانان از هجمههای فرهنگی از جمله برنامه های فرهنگی است که در مسجد برای مخاطبان اجرا می کنیم.
راه اندازی شبکه مجازی بچه های مسجد
حجت الاسلام والمسلمین رسولی، تصریح کرد: دشمنان نظام و انقلاب برنامه های مختلف و جذاب برای انحراف نسل جوان طراحی می کند و از طریق فضای مجازی در دسترس مردم قرار می دهد؛ ما هم از کاربردهای فضای مجازی نباید غافل باشیم و در مقابل برنامه های منفی که دشمن برنامه ریزی می کند، ماهم برنامه های مثبت و مفید برای فرزندانمان تولید کنیم؛ در همین راستا گروه شبکه مجازی بچه های مسجد را راه اندازی کرده ایم و تلاش می کنیم با استفاده از وصیت نامه شهدا، برای جوانان نماد سازی و الگو سازی کنیم.
غنی سازی اوقات فراغت
امام جماعت مسجد اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، با تاکید بر اهمیت غنی سازی اوقات فراغت جوانان، اظهار داشت: برای رسیدن به این هدف روزهای یکشنبه صبح و بعد از ظهر برنامه استفاده از استخر سوریان، شنبه ها جلسه انس با قرآن و سه شنبه ها اردوی زیارت گلزار شهدا برای جوانان و نوجوانان برگزار می کنیم و قبل از نماز مغرب به گلزار شهدا می رویم و در این مکان مقدس پیرامون وصیت نامه شهدا، شان و منزلت شهدا، گفته های شهدا، نماز، حجاب، احترام به والدین و بزرگان و ... بحث می کنیم.
حمایت از نیازمندان
رسولی با اشاره به جایگاه مسجد گفت: مسجد مهمانخانه خدا در زمین، جایگاه نزول برکات و خیرات آسمانی و خانه راز و نیاز است. وی به فرمایشات بنیانگذار جمهوری اسلامی در مورد مسجد اشاره کرد و گفت: مساجد سنگر و دانشگاه است؛ نقش آفريني مساجد در تمامي عرصه ها و شئون جامعه اسلامي سبب توسعه و گسترش فرهنگ و تمدن اسلامي بوده است به همین دلیل دشمن علیه مساجد تبلیغ می کند. وی، یکی از ماموریت های مساجد را بعد اجتماعی آن دانست و گفت: در راستای حمایت از ایتام و خانواده های بی بضاعت، 10 خانواده نیازمند زیر پوشش مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) شهرک علائین قرار دارند که با کمک خیرین داروهای مورد نیاز بیماران تحت پوشش مسجد تامین می شود. همچنین تعدادی از خانواده هایی که وضعیت مالی مساعدی ندارند، برای تهیه جهیزیه به مجمع خیرین معرفی کرده ایم تا دختران جوانی که به خاطر مشکل مالی توانایی ازدواج ندارند، هر چه زودتر به خانه بخت بروند.
پاسخ به شبهات
وی اظهار داشت: در اردوها مباحث سیاسی و دینی مطرح می شود و جوانها پاسخ شبهات و سئوالاتی که ذهنشان طرح شده می یابند و تلاش می کنیم رخ به رخ شفاف سازی کنیم و با برطرف کردن شائبه های پیش آمده از نظام دفاع می کنیم. همچنین پست هایی در راستای تبیین آرمانهای شهدا، امام و رهبری در شبکه مجازی می گذاریم.
امام جماعت اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در ارتباط با حقوق های نجومی، اظهار داشت: نظر رهبری و نص صریح فرمایشات ایشان برخورد قاطعانه و بدون اغماض با متخلفان است. خسارتی که این افراد نظام وارد کردند قابل جبران نیست و باعث کم رنگ شدن اعتماد مردم شد، مقام معظم رهبری هم تاکید کردند که نباید این موضوع به فراموشی سپرده شود و مسئولان باید به جد این بحث را دنبال کنند.
افرادی که حقوق های نا متعارف می گرفتند به نوعی خطار رفته اند کسانی هم که این موضوع را رد کردند نیز کاری کمتر از خود حقوق های نا متعارف نکردند مردم از مسئولانشان خدمت صادقانه، بی منت و اسلامی می خواهند چرا که حکومت، حکومت اسلامی است و باید همه برابر باشند، تبعیض نباشد و عدالت و برابری برای همه اعمال شود تا قشر ضعیف لطمه نبیند.
بعد از جنگ بدعت هایی گذاشته شد اول اینکه شغل های مادم العمر ایجاد شد که مصداق زیاد است. دوم حقوق های نجومی، سوم حزبی و گروهی و چهارم عده ای از انقلابیون که از قشر مردم بودند و در مناطق جنوب زندگی می کردند به مناطق خوش آب و هوا و شمال منتقل شدند وقتی این بدعت ها گذاشته شد مردم اینها را می بینند حس می کنند و تفاوت ها را لمس می کنند. مقام معظم رهبری به بحث اشرافی گری اشاره کردند که باعث خسارت و بی اعتمادی می شود. مسئولان باید مثل گذشته خودشان را با مردم تطبیق بدهند. مردم از مسئولان مطالبه کنند و بخواهند که روحیه انقلابی گری حفظ شود ما مخالف این نیستیم که نباید از امکانات ماشین های جدید، گوشی های پیشرفته، لپ تاپ، تبلت، و ... استفاده کرد؛ بلکه خانه و ماشین های آنچنانی نباید دستاویز فخر فروشی و اشرافی گری شود.
در بحث تولید مباحث الکترونیکی به خاطر جذابیت آن امروزه بچه های یکساله هم با گوشی های لمسی ورود می کنند؛ دشمن تا بیخ گوش ما آمده است ما باید برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن با استفاده از همین ابزاری که آنها تولید کرده اند بر علیه خودشان استفاده کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین رسولی اظهار داشت: از سال 85 که مسئولیت مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) شهرک علائین را برعهده گرفته ام کار های عمرانی و فرهنگی و اجتماعی بسیاری در این سه حوزه انجام داده ام و با کمک اهالی و خیرین فعالیت های چشمگیری صورت گرفته است. در بحث عمرانی در ابتدا یک کولر و یک میکروفون داشتیم که در حال حاضر 6 میکوفون داریم، 6 کولر نصب کردیم و محراب ساختیم دو مغازه در مجاورت مسجد احداث کردیم که از اجاره آن هزینه های مسجد را پوشش می دهیم. رسولی با قدردانی از مهندس برون شهردار ناحیه 6، گفت: بوستان معرفت در جنب مسجد به همت شهرداری ناحیه 6 در دست احداث است که تا دو ماه آینده به بهره برداری می رسد.