۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
13:01
کد خبر : 8756028
۱۴:۵۱

۱۳۹۵/۰۷/۱۱

بازگشت مرتضی حیدری به برنامه پایش

مرتضی حیدری از گویندگان خبرسیما از امشب ۱۱ مهر اجرای برنامه پایش را بر عهده می گیرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، این مجری با تجربه که چندین سال اجرای برنامه اقتصادی گفتگو محور پایش را برعهده داشت پس از وقفه ای حدودا یکساله دوباره از امشب برنامه پایش را اجرا خواهد کرد.

وی امشب مقابل  وزیرکار، تعاون و رفاه اجتماعی می نشیند تا با «علی ربیعی» درخصوص وظایف این وزارتخانه در موضوع پدیده حاشیه نشینی و سکونت گاه های غیررسمی گفتگو کند.

سؤال نظرسنجی برنامه این هفته برنامه پایش این است که «به نظر شما وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای حاشیه نشین ها کدام گزینه را در اولویت قرار دهد؟ 1 - ایجاد اشتغال 2- مددکاری اجتماعی.»

بینندگان می‌توانند برای شرکت در این نظرسنجی عدد گزینه موردنظر را به شماره پیامک 30000111 ارسال کنید.

پایش به تهیه کنندگی محسن رفیعی، کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک است که یکشنبه‌ها حوالی ساعت 23:15 از این شبکه پخش می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید