۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:46
کد خبر : 8756171
۱۸:۰۴

۱۳۹۵/۰۷/۱۱
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان:

امر به معروف و نهی از منکر کاهش دهنده آسیب‌های اجتماعی است

سردار رضا محمد سلیمانی امر به معروف و نهی از منکر را کاهش دهنده آسیب‌های اجتماعی در جامعه عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان در نشست خبری خود با اصحاب رسانه و مطبوعات حایگاه امر به معروف و نهی از منکر را ویژه عنوان کرد و اظهار داشت: اگر این امر مهم در جایگاه اصلی خود قرار گیرد مطمئنان بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه کاهش خواهد یافت.

سردار رضا محمد سلیمانی خاطرنشان کرد: يکی از فرايض مهم الهی امر به معروف و نهی از منکر است که وقتی در جامعه وجود داشته باشد جامعه به سمت و سوی راه درست حرکت خواهد کرد.

این مسئول با شاره به آیات قرآن گفت: اين فريضه مهم در ده آيه از سوره های قرآن آمده است که نشان دهنده اهمیت این امر مهم می‌باشد.

وی به سخن امام علی(علیه السلام) در خصوص امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: امام علی علیه سلام می‌فرمایند تمام اعمال خير و حتی جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهی از منکر مانند قطره های در برابر دريای پهناور است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر برپا شدن واجبات، دعوت به اسلام و ارزش‌ها، مخالفت با ستمکاران، ايجاد امنيت اعتقادی و اجتماعی، حلال شدن درآمدها، ضمانت اجرايی احکام، قدرتمند شدن مومنان، تضعيف جبهه نفاق، طرد نااهلان از پست های مهم کشور، شکوفايی اقتصاد کشور، حفظ ارزشهای اسلام و نظم و انضباط در جامعه را از جمله اين آثار برشمرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید