به گزارش
خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ همزمان با آغاز ماه محرم و سوگواری شیعیان جهان در عزای سرور و سالار شهیدان،خانه هنرمندان حوزه هنری انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری از 12 الی 21 مهر میزبان هیأت هنرمندان حسینی است.
رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت :این ویژه برنامه ی فرهنگی و مذهبی در راستای ترویج شعائر دینی و بسترسازی جهت حضور هنرمندان و سهیم شدن قشر فرهنگ ساز استان در عزای سرو و سالار شهیدان در خانه ی هنرمندان، دهه ی اول محرم برگزار می شود.
حجت الله شیروانی افزود:این دومین سال است که به درخواست هنرمندان استان و در قالب این هیأت، عزادارن حسینی در دهه اول ماه محرم برنامه های فرهنگی و هنری برگزار می کنند .
به گفته وی این هیأت به همت جمعی از هنرمندان استان و با همکاری و حمایت حوزه هنری انقلاب اسلامی،اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی،بسیج هنرمندان و انجمن سینمای جوان تشکیل شده و در آن هنرمندان در قالب برنامه هایی ویژه چون تعزیه خوانی، شعرو مرثیه خوانی و سایر برنامه های هنری به بازروایی و سوگ واقعه ی کربلا می پردازند.
شیروانی ضمن اشاره به استقبال مردمی از این برنامه، افزود:تشکیل این هیأت به درخواست و تلاش هنرمندان استان و به صورت خود جوش بوده و شکل گیری آن نشانه ی دلبستگی و اعتقاد سرشار هنرمندان استان به شعائر دینی ، مذهبی و ارزش های اخلاقی، دینی و انسانی است.
رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت :ماه محرم و واقعه ی عاشورا یکی از زیباترین آثار هنری آفرینش است که اگر چه با سرخی خون نقاشی شده است اما پرچم سبز حسینی اش روایت گر ظلم ستیزی و حق طلبی است که هیج کجای دنیا به این زیبایی به تصویر در نیامده است.