۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:24
کد خبر : 8762205
۱۰:۳۱

۱۳۹۵/۰۷/۲۵
رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی:

نیاز به شغل جدی است/42درصد تحصیلکرده‌ها بیکارند

رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی قزوین استان شد تنها تابلو ها را عوض کردند و هزینه ۵۰۰تا ۶۰۰میلیارد تومان برای سازماندهی نهاد ها و ادارات و زیر ساخت ها برای استان شدن به قزوین تحویل داده نشد.

داوود محمدی رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی قزوین استان شد تنها تابلو ها را عوض کردند و هزینه ۵۰۰تا ۶۰۰میلیارد تومان برای سازماندهی نهاد ها و ادارات و زیر ساخت ها برای استان شدن به قزوین تحویل داده نشد.
به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم قزوین آبیک و البرز در جلسه ستاد فرماندهی استان که در باغستان جهاد کشاورزی برگزار شد گفت:استان قزوین بیش از ۱۲۵۰میلیاردتومان از در امد های کشور را تامین می کند اما تنها ۱۱۵ میلیارد تومانبه عنوان تملک دارایی و ۱۳۵میلیارد تومان هزینه جاری به استان بازگردانده می شود.

محمدی با اشاره به کمی بودجه استان قزوین اذعان کرد: بودجه تغییر استان که ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان برای ساختاربندی و ابزار ماشین آلات و ساختمان ها اختصاص می‌یابد، به استان قزوین تعلق نگرفت و تنها تابلو های شهرستان را در آوروند به جایش تابلو استان نصب کردند.

قزوین با بحران بی‌آبی روبه رو است

داوود محمدی با اشاره به بحران بی‌آبی در استان گفت: ما در استان مشکل شدید بحران آب داریم که در زمینه شرب و کشاورزی در استان گریبانگیر ما است، ۱۴ شهر و ۱۹۴ روستا محتاج اجرای طرح پروژه انتقال آب طالقان هستند و باید جز اولویت کاری ما باشد، در استان ما بیش از۱۰۴ روستا با تانکرآب رسانی می شود.
وی در خصوص اشتغال اظهار کرد: باید در بخش اشتغال و تحرک اقتصادی جدی تر از این مسایل وارد شودم، اقتصاد ما بانک محوراست و ما می
توانیم با تعامل درست و همراهی بانک ها مشکلات بسباری از صنایع را در حوزه کار و تولید مرتفع کنیم.
نماینده مردم قزوین آبیک و البرز تبیین کرد: اگر در زمینه اشتغال و بیکاری قدم جدی بر نداریم پاشنه آشیل ماست ما باید شغل ایجاد کنیم و ۴۲ درصد جوانان تحصیل کردگان ما بیکار هستند.

وی ادامه داد: بودجه ها باید به سمت اشتغال و تولید و سمت سود دهی مالی پیش برود و تا انتها نظارت شود.

محمدی مطرح کرد: واردات گوشت قرمز ما 100هزار تن است و چنانچه به صنایع گوشت زیاران کمک کنیم ۲۵ درصد واردات گوشت قرمز را تحت تاثیر قرار می دهد، این مهم نیاز به ۱۰۰میلیارد تومان برای تجهیز و راه اندازی دارد.

1002/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید