۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
17:15
کد خبر : 8762946
۱۹:۳۸

۱۳۹۵/۰۷/۲۶

همایش "ما زنده ایم" در اراک برگزار شد

همایش "ما زنده ایم" برای دومین سال متوالی در دبیرستان‌های دخترانه اراک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ همایش "نهضت ما زنده ایم" با هدف احیای هویت دینی و تحکیم مبانی اعتقادی و دفاع از ارزش‌های اسلامی همزمان با سراسر کشور در نیشابور برگزار شد.

نهضت دخترانه "ما زنده ایم" با بهره‌گیری از کتاب "من زنده ام" معصومه آباد در سالروز اسارت این بانوی آزاده، و با هدف احیای هویت دینی در راستای دفاع از ارزش های اسلام، انقلاب و فرهنگ ملی در بین دختران جوان برگزار شد.

این همایش که امروز در دبیرستان‌های دخترانه ساعی، تزکیه و نمونه اطهر برگزار شد با حضر خانواده های شهدای مدافع حرم از دخترانی که محجبه شده بودند تجلیل بعمل آمد.

دبیرستان دخترانه تزکیه کمی متفاوت‌تر از دیگر مدارس شاهد برگزاری این همایش بود چراکه با حضور کارشناسان مذهبی به سوالات و شبهات دانش‌آموزان پاسخ داده شد و ترسیمی صحیح از الگوی یک زن مسلمان را برای آنان داشت.




 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید