۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
09:01
کد خبر : 8763840
۰۸:۵۱

۱۳۹۵/۰۷/۲۸

پوتین از عراق در جنگ با داعش حمایت کرد

رئیس‌جمهوری روسیه در جریان گفت‌وگویی تلفنی با نخست‌وزیر عراق، بر حمایت کشورش از عراق در زمینه جنگ با تروریسم، تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از خبرگزاری آلمان، کرملین، عصر سه‌شنبه از تماس تلفنی «حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه، خبر داد. طرفین در این گفت‌وگو عملیات آزادسازی شهر موصل از اشغال گروه تروریستی داعش را بررسی کردند.

 

کرملین در بیانیه خود اعلام کرد، پوتین در این گفت‌وگو درباره موفقیت نیروهای عراقی در نبرد بازپس‌گیری موصل، که پایگاه داعش محسوب می‌شود، ابراز امیدواری کرد.

 

کرملین افزود، پوتین در این گفت‌وگوی تلفنی «حمایت خود را از تلاش‌های دولت عراق برای مبارزه با گسترش تروریسم بین‌المللی و تضمین حاکمیت و وحدت اراضی این کشور» اعلام کرد.

 

از سوی دیگر، پوتین نخست‌وزیر عراق را در جریان توقف حملات جنگنده‌ها در شهر «حلب» سوریه قرار داد. مسکو و دمشق، عصر سه‌شنبه از تعلیق زودهنگام بمباران مواضع تروریست‌ها در این شهر، خبر دادند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید